NK Stockholm, Stockholm

Nordiska Kompaniet får en ny avdelning på NK Parkadens tak.

Hufvudstaden utvecklar Nordiska Kompaniet och NK Parkaden i syfte att stärka dess position som ett varuhus i världsklass.

Varuhuset har de senaste åren utökat sin yta och erbjuder nu en än mer unik framtoning med fler internationella varumärken. Den nya varuhusytan tillkom till stora delar genom att Parkaden blev en del av Nordiska Kompaniet. Parkadens entréplan erbjuder avdelningar med fokus på service, mat och hälsa. SATS har blivit en del av NK och på taket huserar NK Padel & Social by Ascaro från och med april 2021.

”Hufvudstadens målsättning är att Nordiska Kompaniet ska stärka sin position som ett varuhus i världsklass med större andel internationella lyxvarumärken och erbjuda NK-kunden framgångsrika butiks-, mat- och servicekoncept. För oss är det lika viktigt att förvalta vårt arv som att ständigt förnya oss och möta morgondagens kundbehov”, säger Ivo Stopner, Verkställande direktör, Hufvudstaden.

Läs mer om padelbanorna på NK.se.

Nordiska Kompaniet grundades 1902 och är ett av Sveriges starkaste varumärken. NK-varuhuset i Stockholm invigdes 1915 och Hufvudstaden har ägt fastigheten och varumärket Nordiska Kompaniet sedan 1998.