Förmåner

Vi tror på att medarbetare som mår bra, trivs och har möjligheten att utvecklas presterar som allra bäst. Hållbara medarbetare är en viktig del av ett hållbart företag. Vårt mål är att du som anställd ska ha balans i livet, känna trygghet och må bra. Våra förmåner bidrar till att stödja detta mål.

Det här är några av de förmåner vi på Hufvudstaden erbjuder för dig som medarbetare.

Centralt läge och bra kommunikationer

En av fördelarna med att jobba på Hufvudstaden är att du alltid sitter centralt med nära till kollektivtrafik. Vi har också gångavstånd till alla våra fastigheter och hyresgäster i Stockholm och Göteborg.

För dig som behöver ta bilen till jobbet finns möjlighet att parkera i våra parkeringshus i anslutning till arbetsplatsen.

Hälsa och friskvård

Hufvudstaden satsar mycket på friskvård, hälsa och trivsel. Bland annat arbetar vi förebyggande med hälsa genom att erbjuda massage och tillgång till naprapat på arbetsplatsen. Alla medarbetare har också rätt till en hälsoundersökning varje år, samt ett årligt friskvårdsbidrag.

Vi genomför kontinuerligt medarbetarundersökningar där vi undersöker hur medarbetarna mår, trivs och upplever arbetsmiljön. Utifrån detta kan vi göra nischade punktinsatser beroende på behov.

På Hufvudstaden gillar vi att göra aktiva saker tillsammans. Vi har därför en trivselgrupp som planerar och genomför gemensamma aktiviteter. De senaste åren har gruppen bland annat anordnat golftävlingar, löpargrupper, pingisturneringar, konstrundor, museibesök och after works.

Varje morgon bjuder vi på frukost för en bra start på dagen tillsammans med kollegorna.

Sjukförsäkring

Som medarbetare får du ta del av en sjukförsäkring som ger extra trygghet. Med sjukförsäkringen får du snabb och kvalificerad vård vid sjukdom.

Kollektivavtal

Alla medarbetare omfattas av kollektivavtal. Kollektivavtalet reglerar löner och övriga arbetsvillkor för en arbetstagare, vilket skapar en trygghet för våra medarbetare i att veta vad som gäller. Avtalet täcker bland annat din tjänstepension samt frågor kring ekonomisk ersättning vid längre sjukdomar. Det ger dig också möjlighet att få 90 % av din ordinarie lön i ersättning vid föräldraledighet i upp till sex månader.

Det finns också möjlighet att årligen få bonus samt nyttja rabatter inom koncernens varumärken.

Kontakt

Ulrika Frisk

Chef HR

Skicka mail