Våra arbetsområden

Vill du jobba hos oss på Hufvudstaden? Här beskriver vi våra arbetsområden och vad vi jobbar med. Hitta den roll som passar dig och ta kontakt med oss.

Affärsutveckling

Inom Affärsutveckling arbetar vi med att driva kommersiella projekt. Vi jobbar med att utforska nya affärsmöjlighet för kontor och butik. Som del av vårt team bidrar du till att ta fram nya koncept som till exempel pop-up butiker och nyckelfärdiga kontor.

En viktig del av affärsutveckling är att arbeta med digital transformation. Vi följer den digitala utvecklingen och utformar förändringsprojekt som gör skillnad för våra hyresgäster. 

Fastighetsutveckling

Våra fastighetsutvecklare arbetar med att underhålla och anpassa våra lokaler. Vi driver mindre och större utvecklingsprojekt, bygger om och bygger nytt.  Hufvudstadens egna projektledare upphandlar och styr utvecklingsprojekten tillsammans med våra samarbetspartners. Som projektledarna är du involverad i projektets samtliga faser. Du jobbar varje dag med frågor som rör projektstyrning, samordning med hyresgäst och arbetsmiljö.

För oss som jobbar med fastighetsutveckling inom Hufvudstaden är hållbarhet en självklar grundpelare. Vi utvecklar och bygger med omsorg om miljön, människor och klimatet.

Förvaltning och uthyrning

Vill du jobba nära kunderna kan vi varmt rekommendera en roll inom förvaltning eller uthyrning. Våra uthyrare arbetar med hela processen från första kundkontakten tills hyresavtalet finns på plats. Som uthyrare har du en nära relation till hyresgästerna. Du jobbar dagligen med administration, service och kundkommunikation.

Hos Hufvudstaden förvaltar vi våra fastigheter själva. Tekniska förvaltare, driftsansvariga och förvaltningschefer ser till att vi sköter om fastigheterna på bästa sätt och möter våra kunders behov. Inom området har vi också en hållbarhetschef som hjälper kunderna med frågor som rör hållbarhet, miljö, energi, källsortering och klimat.

Nordiska Kompaniet (NK)

Att jobba med NK är att jobba med ett av de starkaste varumärkena i Sverige. NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg har kundfokuserade och självgående förvaltare, tekniker och projektledare för den dagliga driften och utvecklingen.

NK har även ett arbetsområde för NK e-handel och digital utveckling dit du kan söka dig om du har ett starkt intresse för den digitala köpresan när det kommer till mode, skönhet och livsstil. 

NK har också en egen marknadsavdelning där du som är duktig på marknadsföring, kommunikation, PR, e-handel och kundrelationer kan hitta din plats.

Marknad, ekonomi, HR och affärsstöd

Varje framgångsrikt bolag behöver en kärna av engagerade medarbetare som ser till att vardagen flyter på. Oavsett om du jobbar med kommunikation, marknad, service, ekonomi, IT, HR eller administration, är du med din kompetens en central del av Hufvudstadens verksamhet.

Lediga jobb

Har du hittat ett arbetsområde som lockar eller en roll som passar dig? Sök bland våra lediga jobb eller skicka en spontanansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!