Våra butiksområden

Våra butiksfastigheter ligger på några av Sveriges främsta och mest exklusiva butiksgator. Vare sig det handlar om NK i Stockholm och Göteborg, Fredstan i Göteborg, eller Bibliotekstan, Norrmalmstorg och Kungsgatan i Stockholm, så finns det en gemensam nämnare: Butikerna liksom gatumiljöerna ska utgöra en atmosfär utöver det vanliga.
"Vi vill sätta butikerna i ett attraktivt sammanhang och på så sätt bidra till deras framgång."

Bland våra butikshyresgäster finns högklassiga internationella varumärken som Cartier, Celine, Chanel, Prada, Ralph Lauren, men också svenska designers som Hope, Byredo, Rodebjer med flera.

Bibliotekstan i Stockholm

När det gäller exklusiv shopping finns det en naturlig centralpunkt i Stockholm: Bibliotekstan. Inom några kvarter finns snart sagt alla intressanta namn och märken inom mode, skor, smycken och accessoarer – Celine, Chanel, Prada, Cartier, Aesop, Axel Arigato, Rodebjer och Filippa K för att nämna några. 

www.bibliotekstan.se

Femman i Göteborg

Femman är ett av de starkaste varumärkena i Västsverige inom detaljhandeln och representerar ett brett utbud inom konfektion och annan sällanköpshandel. Femman ligger i Nordstan som är Skandinaviens största galleria med upp emot 40 miljoner besökare per år.

www.femman.com

Fredstan i Göteborg

Gågatan mitt i centrala Göteborg som sträcker sig mellan Södra Hamngatan och Kungsgatan. Detta är ett av Göteborgs allra främsta shoppingstråk och en naturlig länk mellan NK och Nordstan.

fredstan.se

Kungsgatan och korsningen Kungsgatan/Sveavägen i Stockholm

I dessa områden strävar Hufvudstaden efter att ha butikshyresgäster inom områdena hem, sport och fritid. Det handlar ofta om etablerade varumärken, både internationella och svenska, till exempel Adidas, Naturkompaniet och Stadium. I det så kallade Centrumhuset i hörnet Kungsgatan/Sveavägen finns en av Hufvudstadens äldsta hyresgäster, butiken Ströms som flyttade in 1939.

Gatuvy i Google Maps

NK i Stockholm och Göteborg

Varumärket NK har idag en mycket stark ställning bland såväl svenska som internationella konsumenter. Här finner du det mesta: mode, skor, smycken, mat, husgeråd, möbler och inredning, böcker, leksaker, apotek, kontorsmateriel, kaffe och te, blommor och mer - allting noggrant utvalt. Här finns varumärken som Balenciaga, Dior, Alexander McQueen, Acne, Hermes, Hugo Boss, See by Chloé och Valentino.

www.nk.se

Norrlandsgatan i Stockholm

Gatan har blivit Stockholms sportgata nummer ett med butiker som Houdini och Hestra. Här hittar man varumärken inom sport och lifestyle som gör gatan till ett naturligt komplement till Bibliotekstans high fashion-butiker.

Gatuvy i Google Maps

Kontakt

Emanuel Westin

Chef Affärsutveckling butik

08-762 90 56

Skicka mail

Henrik Lilja

NK Stockholm, Varuhuschef

08-762 91 06

Skicka mail

Dag Agård

NK Göteborg, Varuhuschef

031-710 21 14

Skicka mail