Coworking

I början på 2021 öppnar Cecil Coworking i Bibliotekstan. Det blir vår första egna coworking-anläggning och drivs i egen regi.

Cecil Coworking

Cecil Coworking är ett koncept som erbjuder arbetsplatser i ett attraktivt läge, en förstklassig service och ett professionellt nätverk. Det kommer att vara en premiumanläggning på ca 3000 kvadratmeter och innehålla ca 300 kontorsplatser. 

Marknaden för flexibla delade kontor har haft en stark tillväxt under de senaste åren. Många företag uttrycker att de hellre vill köpa ett tjänstepaket än en kontorsyta och att de gärna vill vara en del av ett professionellt nätverk. Något som ger ökad arbetsglädje och som kan gynna deras affärer.

Den första Cecil Coworking öppnar i Bibliotekstan i Stockholm och det är från Bibliotekstans historia som namnet har hämtats. Redan för hundra år sedan var Cecil en känd mötesplats i Stockholm, då som restaurang och nattklubb men nu i form av en modern arbetsplats som ska göra medlemmarnas arbetsliv mer inspirerande och effektivare.

 Cecil Coworking kompletterar Hufvudstadens övriga erbjudanden med traditionella kontor och konceptet Redo som består av nyckelfärdiga egna kontor. Varierande kundbehov med önskningar som mer flexibilitet, korta eller långa kontrakt, större eller mindre yta kan därmed mötas med olika erbjudanden.

Läs mer om Cecil Coworking på cecilcoworking.se 

Håll mig uppdaterad

Vill du veta mer om Cecil Coworking i Bibliotekstan? Anmäl dig till vårt Nyhetsbrev Stockholm och bli först med att få nyheter. Som bonus får du även information om det som händer i och kring våra andra fastigheter i Stockholm city.

Du anmäler dig nedan och kan enkelt avregistrera dig när du vill.

Prenumerera på våra nyheter

Ange e-postadress