Coworking

Cecil Coworking - Hufvudstadens coworking som drivs i egen regi. En del av vårt erbjudande.

Cecil Coworking

Cecil Coworking är ett koncept som erbjuder arbetsplatser i ett attraktivt läge, en förstklassig service och ett professionellt nätverk.

Cecil Coworking kompletterar Hufvudstadens övriga erbjudanden med traditionella kontor och konceptet Redo som består av nyckelfärdiga egna kontor. Varierande kundbehov med önskningar som mer flexibilitet, korta eller långa kontrakt, större eller mindre yta möts därmed med olika erbjudanden.

Marknaden för flexibla delade kontor har haft en stark tillväxt under de senaste åren. Många företag uttrycker att de hellre vill köpa ett tjänstepaket än en kontorsyta och att de gärna vill vara en del av ett professionellt nätverk. Något som ger ökad arbetsglädje och som kan gynna deras affärer.

Cecil Coworking

Den första Cecil Coworking öppnade i februari 2021 i Bibliotekstan i Stockholm och det är från Bibliotekstans historia som namnet har hämtats. Redan för hundra år sedan var Cecil en känd mötesplats i Stockholm, då som restaurang och nattklubb men nu i form av en modern arbetsplats som gör medlemmarnas arbetsliv mer inspirerande och effektivare.

Cecil Coworking i Bibliotekstan är en premiumanläggning på ca 3000 kvadratmeter med ca 300 kontorsplatser.

Håll mig uppdaterad

Vill du veta mer om Cecil Coworking i Bibliotekstan? Kontakta Cecil Coworking eller läs mer om vårt coworkingerbjudande på cecilcoworking.se. Där kan du också anmäla dig till Cecils nyhetsbrev, och bli först med att få reda på det senaste.