Nu kommer Cecil Coworking till Göteborg

Med stor glädje välkomnar vi på Hufvudstaden både nya och befintliga hyresgäster till vår senaste satsning: Cecil Coworking i Göteborg. Konceptet riktar sig till företag som söker flexibla kontorslösningar med personlig service och högkvalitativ design i premiumläge.

En arbetsplats som har allt

I Göteborg kommer Cecil Coworking med sina 3000 kvadratmeter kontorsyta bidra till Kvarteret Johannas stora serviceutbud, när portarna slås upp under 2026. Kvarteret, som för närvarande genomgår en omfattande om- och nybyggnation, kommer bland annat att innehålla en takrestaurang i regi av Stureplansgruppen och ett träningskoncept från Nordic Wellness. Den centrala placeringen intill Brunnsparken erbjuder dessutom närhet till Göteborgs rika kulturliv och utmärkta kommunikationsmöjligheter.

Nya hyresgäster kommer kunna välja mellan loungeplats, eget skrivbord eller ett eget kontor. Det erbjuds skräddarsydda helhetslösningar för konferenser med modern teknik, inspirerande rum, mat och personlig service.

Vad är Cecil Coworking?

Hufvudstaden startade konceptet Cecil Coworking i Stockholm tidigt under 2020 när vi såg en ökad efterfrågan på flexibla och delade kontorslösningar. Redan från början var vår vision att skapa något mer än bara en arbetsplats. Vi ville bygga en positiv kultur där människor trivs, företag växer, och alla når sin fulla potential.

Konceptet blev snabbt populärt. Dels bland små och medelstora företag som prioriterar ett premiumläge, kvalitet i detaljerna och personlig service. Men också bland större bolag som behöver tillfälliga kontor och mötesplatser för konferenser och möten.

Fokusera på det du gör bäst

Som medlem hos Cecil Coworking får du tillgång till servicepersonal och kan se fram emot ett arbetsliv utan bekymmer. I stället kan du lägga all din energi på det du gör bäst – att utveckla dina affärer.

Medlemmarna erbjuds vällagad frukost och lunch. Det finns även fullt utrustade pentryn för de som föredrar att ha med egen mat samt fri tillgång till kaffe, te och frukt.

För att läsa mer om konceptet och vad som ingår för dig som medlem kan du läsa mer på cecilcoworking.se.

Mer från Kunskap & inspiration

Framtidens kontor

Pandemin har förändrat sätten vi arbetar på, vilket gör att kontoren behöver anpassas till de nya förutsättningarna. Anki Håkansson, Förvaltningsch...

Renässanspalatset på Drottninggatan

Bakom portarna till Svärdfisken 2 på Drottninggatan 82 gömmer sig ett magnifikt trapphus i nyrenässansstil.

Toppmoderna kontorslokaler bakom unik fasad

Det återstår en hel del tekniskt utmanande arbete innan Vildmannen 7 har byggts upp igen efter branden 2017. När fastigheten är färdig har den unik...