Allt detta ingår för dig som är REDO.

Söker du nyckelfärdigt kontor i Stockholm city eller centrala Göteborg? I vårt koncept REDO ingår allt, för dig som hyresgäst är det bara att flytta in och börja jobba.

Lokal, inredning och möbler

Allt är på plats! Inredning, möbler, husgeråd och köksmaskiner. Det är bara att flytta in och börja jobba. Behöver ni hjälp att sätta upp hyllor eller annat så ingår det fyra timmars hantverksservice. Du bokar detta genom vår kundservice.

Datakommunikation, el och printer

Elen är inkopplad med grönt avtal för miljöns skull. Kontoret är utrustat med ett komplett LAN med nätverksuttag, trådlösa accesspunkter och internet access. I konferensrummet finns duk och projektor. Kontoret är också utrustat med en nätverksprinter.

Återvinning

Lokalen är utrustad med återvinningsskåp för sortering. Vid behov kommer ett företag och tömmer dessa på tidpunkt och dag som passar er.

Säkerhet, bevakning och försäkring

Ditt kontor är utrustat med en särskild uppsättning nycklar som bara ni har tillgång till. Utöver det finns ett elektroniskt passagesystem med tillhörande larm och bevakningsavtal. Vi försäkrar lokalen och alla de inventarier som ingår. Det du behöver försäkra är din verksamhet och de maskiner och inventarier du har med dig.

Gångavstånd

Hos oss har du gångavstånd till det mesta, och alltid nära till buss och tunnelbana. Gångavstånd är också avgörande för vår fina service. Vi finns i samma kvarter som ni och våra fastighetstekniker kontrollerar dagligen att allt i fastigheten är i sin ordning.

Parkering

För dig som cyklar till arbetet finns det i flera av våra fastigheter cykelparkering och omklädningsrum. Där finns också möjlighet att fylla på luft och låna verktyg. Många av våra fastigheter har också parkeringsmöjlighet för bil i huset.

Övriga tjänster

Vi har ett antal tjänster som vi kan rekommendera, där vi noga valt ut leverantörerna. Här ingår bland annat fruktkorgar, kaffe, kolsyrat vatten, lokalvård, skåpservice, garageplats, gym, bemanningstjänster, hantverksservice med mera.

 

Kontakt Stockholm

Anne-Li Åldstedt

Uthyrningschef

08-762 90 70

Skicka mail

Carl-Gustaf Cramnert

Uthyrning Stockholm

08-762 90 41

Skicka mail

Frida Klint

Uthyrning Stockholm

08-762 90 47

Skicka mail

Kontakt Göteborg

Anki Håkansson

Förvaltningschef Göteborg

031-710 21 26

Skicka mail

Isabel Andreasson

Biträdande förvaltare Göteborg

031-710 21 38

Skicka mail