Flexibla och moderna arbetsplatser

Massiv ekparkett, kakelugn, stuckatur i taket – och den absolut senaste tekniken för din arbetsmiljö.

Dagens moderna lokallösningar trivs alldeles utmärkt i äldre fastigheter med själ och historia. Vi hjälper företag att hitta rätt adress i tillvaron - och anpassar sedan lokalerna så de bidrar till företagets fortsatta framgång.

Lätt att uppgradera när det moderna blir omodernt

Den viktigaste egenskapen i en lokal är att den är flexibelt utformad och utrustad – för det som är modernt idag, kommer att vara omodernt långt innan det är dags att renovera huset. Därför är vi noga med att välja metoder och produkter som är långsiktigt flexibla.

"Vill du ha lokaler som erbjuder det allra senaste? Välj ett hus från 1800-talet."

Det kan ofta innebära en större investering, men i det långa loppet betyder det såväl en smidigare tillvaro för hyresgästerna, som en bättre totalekonomi.

Vi ansvarar själva för våra fastigheter

Hufvudstaden arbetar kontinuerligt med att utveckla fastighetsbeståndets kvalitet och effektivitet så att våra lokaler alltid kan hålla högsta möjliga standard. Hufvudstaden leder, tillsammans med samarbetspartner, alla fastighetsutvecklingsprojekt och lokalanpassningar som görs i våra fastigheter.

"Det enda vi kan veta säkert om framtiden, är att den inte kommer att se ut som idag."

Att fastighetsägaren själv utvecklar i princip alla sina fastigheter är en ovanlig företeelse. Detta gör att vi har en unik kunskap om våra hus och kan planera långsiktigt för att erbjuda högsta kvalitet och effektivare lösningar.

Hufvudstaden har även sina egna fastighetstekniker och förvaltare som ständigt håller fastigheterna i trim. De är inte bara experter på Hufvudstadens fastigheter, de har även en nära och personlig kontakt med våra kunder – de finns ju alltid på gångavstånd.

För att göra lokalerna ännu bättre går vi utanför dem

Vi ser lite bredare än själva fastigheten. Därför är vi delaktiga i att utveckla de områden där våra fastigheter är belägna. Vi vill göra dem till ännu starkare centrum för de företag som verkar där.

Ett exempel på detta är området Bibliotekstan i Stockholm där vi under lång tid har jobbat målmedvetet för att samla de absolut främsta varumärkena inom mode, skor, accessoarer och smycken. Idag är det Stockholms självklara centrum för shopping.

Kontakt Stockholm

Anne-Li Åldstedt

Uthyrningschef

08-762 90 70

Skicka mail

Carl-Gustaf Cramnert

Uthyrning Stockholm

08-762 90 41

Skicka mail

Frida Klint

Uthyrning Stockholm

08-762 90 47

Skicka mail

Kontakt Göteborg

Anki Håkansson

Förvaltningschef Göteborg

031-710 21 26

Skicka mail

Isabel Andreasson

Biträdande förvaltare Göteborg

031-710 21 38

Skicka mail