Extratjänster


Transport

Vi hjälper gärna till när något skall flyttas inom lokalen, flytta till andra ytor eller lagerutrymmen. Våra samarbetspartners kan erbjuda komplett service och hjälper er att packa, flytta och packa upp. Det går också att få hjälp med rensning av grovsopor från förråd, lager, vindar och källare. 

Parkering

Eftersom våra fastigheter ligger centralt har du alltid nära till ett eller flera parkeringshus. I Stockholm driver vi parkeringshus i egen regi och i vissa av våra fastigheter finns parkeringsplatser. Om du är intresserad av att hyra garageplats, vänligen kontakta din biträdande förvaltare.

Stockholm
Parkaden
Continentalgaraget

Göteborg
Nordstans P-hus
P-hus City, Göteborg

Konferens- och eventlokal i Stockholm

Som hyresgäst kan du hyra lokalen ”Valvet” vid Slussplan 9. Den rymmer upp till 50 sittande gäster vid konferens. Lokalen är fullt utrustad med kök och teknik, det finns även dusch, bastu och omklädningsrum. Den ligger nära till Gamla Stans och Slussens T-bana och busshållplats.

Bokningsinformation
Bilder och ritning

Persienner, markiser och solskydd

Stockholm
Vi har samarbetspartners som levererar persienner och allt inom solskydd. De ordnar även rulljalusier och rullgardiner samt fasta galler.

Städ

Vi kan förmedla kontakten till heltäckande och väletablerade servicebolag inom städ och fastighetsbranschen som kan hjälpa er med följande saker.

  • Storstädning
  • Slutstädning
  • Flyttstädning
  • Trappstädning
  • Kontorsstädning
  • Saneringsstädning

För beställning av städtjänster kontakta kundservice.

Lager

Lager kan hyras efter separat överenskommelse. För information om vad som gäller för just din fastighet, kontakta din biträdande förvaltare.

Kontakt

Kundservice

Ann-Mari Boström, Lars Orrvik och Maria Johansson.

08-762 90 10 & 031-710 21 00

Skicka e-post