Göteborgs bästa cityläge

Vi erbjuder toppmoderna kontorslokaler i centrala Göteborg. Välkommen till framtidens arbetsplats i Fredstan.

Generösa takterrasser och bohuslänsk trädgård på taket
Flexibla kontor med gemensam ljus entré i hjärtat av Göteborg

Lediga lokaler

Flexibla och moderna arbetsplatser

På Göteborgs mest centrala och attraktiva läge hittar du Kvarteret Johanna. Här, i området Fredstan, skapar vi toppmoderna och flexibla kontorslokaler med inredning och materialval av bästa möjliga kvalitét. Inflyttning sker under Q1 2026. Välkommen till Kvarteret Johanna!

Fakta

Stadsdel
Fredstan, Göteborg

Adresser
Södra Hamngatan Fredsgatan Drottninggatan Östra Larmgatan

Kontor från
300 - 26 000 kvm

Inflytt
2026

Området

Göteborgs bästa läge

Alltid nära till allt. I området finns ett oslagbart serviceutbud med allt du behöver för att underlätta vardagen. En destination med ett tidlöst och modernt utbud av internationell shopping och mat för den medvetna, urbana och stilsäkra. Kommunikationer med bussar och spårvagnar passerar alldeles utanför porten. Bättre blir det inte!

Pulserande stadsliv
Mitt i centrum
Alltid nära till allt

Ett kvarter under utveckling

Kv. Johanna växer fram

Området kring Brunnsparken och Kvarteret Johanna är en av Göteborgs mest besökta knutpunkter med en rik historia som mötesplats. Kvarterets namn är hämtat från statyn "Johanna i Brunnsparken" som även gett namn till den legendariska restaurangen Johanna som en gång låg här. Här skapar nu Hufvudstaden en modern, öppen och inspirerande plats med attraktiva och funktionella kontors- och butikslokaler. Nya arbetsplatser som bidrar till en stadsmiljö full av liv och rörelse. Följ skapandet av Kvarteret Johanna via utvecklingsprojektet.

Hållbarhet

Tillsammans för hållbarhet

Som fastighetsbolag har vi på Hufvudstaden ett stort ansvar för att arbeta hållbart och bygga för framtiden. Vi har en unik kunskap om våra hus och kan planera långsiktigt för att erbjuda moderna lösningar med hög kvalitet. Tillsammans med våra hyresgäster gör vi hållbara och energieffektiva val, ständigt med omtanke om miljön och en hållbar stadsutveckling. Tillsammans gör vi skillnad för en hållbar framtid.

Att vara hyresgäst

Hyresgästen i centrum

För oss på Hufvudstaden sätter vi dig som hyresgäst i centrum, bokstavligen. Vi har ett engagerat och långsiktigt samarbete med våra kunder, vi finns alltid nära inom gångavstånd och vår kundservice är tillgänglig dygnet runt. Som hyresgäst hos oss får du inte bara en kontaktperson, du får ett helt team. Tillsammans ser vi till att allt gällande fastigheten och din lokal fungerar precis som det ska och du kan fokusera på din verksamhet. Vi har högst NKI i branschen.

Kontakt

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig!
Vi finns här för att svara på dina frågor eller funderingar.

Ulf Birk,
Uthyrning Kvarteret Johanna