Biträdande Förvaltare NK Stockholm

Har du erfarenhet av fastighetsbranschen samt gillar förvaltning och hyresadministration? Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken inom fastighetsbranschen? Då kanske du är vår nya kollega! Vi söker en Biträdande förvaltare NK till vårt affärsområde NK i Stockholm.

 

Som Biträdande förvaltare NK är du ansvarig för administrationen av hyresavtal i huvudsak gentemot NK:s avdelningar och även ett mindre antal kontor. Detta innefattar bland annat produktion och administration av hyresavtal och registrering i Unit4 Property Management, förberedande arbeten inför avisering av hyra, administration av driftsavräkningar samt administration av uppsägningar. Utöver avtals- och hyres administration ansvarar du för administrativa delar i samband med nya hyresgästers tillträde samt frånträde i varuhuset. Du kommer att ha kundkontakter i huvudsak via mejl och telefon, du samarbetar nära övriga medarbetare inom AO NK och du rapporterar till Varuhuschefen för NK Stockholm.

 

Ansvarsområden

Dina arbetsuppgifter blir bland annat att:

 

  • Skriva hyresavtal för butik och lager
  • Systemadministration och registrering i fastighetssystemet, Unit4 Property Management
  • Administrera avräkning för drift, omsättningshyra och fastighetsskatt
  • Förberedande arbeten inför avisering
  • Uppdatering av kund- och marknadssystem
  • In- och utflyttningsservice
  • Löpande administration kopplat till hyresgäst- och varuhusrapportering
  • Arbeta med kundrelationsskapande åtgärder och aktiviteter
  • Beställning av trycksaker

 

Kvalifikationer

Vi tror att du är utbildad civilingenjör, fastighetsekonom, alternativt har skaffat dig en liknande erfarenhet på annat sätt. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande roll inom fastighetsbranschen, gärna med retail-inriktning. Vidare har du erfarenhet och kunskap inom hyresadministrativa system, hyres- och kontraktsfrågor, fastighetsförvaltningsfrågor, förhandling samt i service- och kundfrågor. Meriterande även med erfarenhet av Unit4 Property Management. Då vi har många internationella kunder är det viktigt att du hanterar såväl svenska som engelska flytande i tal och skrift. Goda kunskaper i Office-paketet är meriterande.

 

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad, ansvarskännande och har en naturlig känsla för service, kunden och dess behov samt att hantera olika typer av människor. Du är affärsmässig och tycker om att administrera och förvalta. Vidare är du självgående, prestigelös, har en god samarbetsförmåga och tycker om att hantera många skiftande frågor samtidigt.

 

Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta i en inspirerande omgivning med kompetenta och engagerade kollegor. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor beläget i NK-huset i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Josef Sachs grundade Nordiska Kompaniet 1902 och hade redan då en tydlig ambition. Varuhuset NK skulle vara en kommersiell och kulturell teater – ett varuhus i världsklass. NK ska vara en scen för samtiden och erbjuda såväl svenska som utländska besökare den mest inspirerande miljön för shopping och upplevelser. Nordiska Kompaniet består av två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Varumärket NK samt varuhusbyggnaderna i Stockholm och Göteborg ägs av börsnoterade Hufvudstaden AB. Läs mer på www.nk.se och www.hufvudstaden.se