Extraarbete inom HR

Är du kommunikativ och digital samt intresserad av HR och system? Studerar du och vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier? Då kan detta vara något för dig!

Vi utvecklar kontinuerligt vår organisation och kommer under hösten att införa ett nytt e-learningsystem, Sana Labs. För att möjliggöra detta behöver vi tillfällig förstärkning i vår HR-grupp i form av en student som vill extrajobba en till två dagar per veckan under hösten 2024.

Ansvarsområden

Vi står precis i startgroparna att lansera en e-learning-plattform. För att kunna genomföra detta behöver vi din hjälp med att fylla plattformen med utbildningar.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

  • Tillsammans med övriga HR-avdelning göra en tidsplan för lansering av systemet
  • Skapa och forma utbildningar av olika slag
  • Administrera, dokumentera och få plattformen att leva vidare

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar en utbildning inom HR, Kommunikation, Media eller liknande på högskola eller universitet. Du är intresserad av ett extraarbete som ger dig erfarenhet av att arbeta med utvecklingsfrågor på en HR-avdelning. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet inom system samt av att skapa text och bild. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av Sana Labs.

Personliga egenskaper

Som person är du kommunikativ och lösningsorienterad. Du är digital, kunnig inom system och har lätt för att förstå och se samband. Vidare är du pedagogisk, inspirerande och bra på att formulera dig. Du har ett positivt förhållningssätt och är lugn och metodisk samtidigt som du inspirerar andra att våga test.

Tjänsten är en timanställning under hösten 2024, med start i september. Vi ser gärna att du arbetar cirka två halvdagar i veckan och du är placerad på vårt huvudkontor i NK-huset i Stockholm. Du kommer att tillhöra vår HR-avdelning, bestående av ytterligare tre medarbetare, och du rapporterar till HR-chefen.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2024-06-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 391 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om cirka 47 mdkr. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Hufvudstaden är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen. Vi är långsiktiga fastighetsägare med stort fokus på service och kundrelationer samt hög kvalitet och hållbarhet i både förvaltning och utveckling av fastigheterna. I fastighetsverksamheten arbetar cirka 160 medarbetare. Bland koncernens varumärken finns Bibliotekstan, Cecil Coworking, Femman, Fredstan, Nordiska Kompaniet och Parkaden. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se