Service


Fastighetsservice

En viktig del av vår verksamhet är att vi har egen personal som sköter våra fastigheter. Tidigt varje morgon går fastighetsteknikern husesyn och ser till att alla hissar och lampor fungerar och att allt ser bra ut vid entréer och i trapphus.

Vid felanmälan kontaktar en fastighetstekniker er för att åtgärda felet. Våra tekniker jobbar också med förebyggande underhåll för att fastigheten ska hålla bästa kvalitet.

Behöver du göra en felanmälan? Kontakta vår Kundservice, så hjälper de dig.

Fönsterputs

Vi kan erbjuda ert företag rena fönster på ert kontor och även leverera löpande putsning av era skyltfönster. Vår samarbetspartner har en bred erfarenhet av fönsterputs och kan leverera till ett bra pris.

Hantverksservice

Behöver du hjälp med mindre arbeten som att sätta upp hyllor, byta lampor, montera ihop möbler eller reparera egna inventarier, då kan du anlita vår Hantverksservice. 

El

Behöver ni hjälp med olika former av elinstallationer, vänligen kontakta vår kundservice.

Kaffe

Vi kan ordna kaffe till ditt kontor. Hufvudstaden har rekommenderade kaffeleverantörer som erbjuder kaffemaskiner och löpande påfyllning av kaffe men även skorpor, te, servetter och kakor. 

Om du som Stockholmskund beställer kaffemaskin via oss erbjuds du 1 000 koppar kaffe kostnadsfritt samt ett startpaket som innehåller ett urval av produkter till fikarummet såsom skorpor, teer, servetter och kakor.

Sällskapsutrymmen

I vissa fastigheter finns möjlighet att använda gården eller terrassen för olika tillställningar. För mer information kontakta biträdande förvaltare.

Lager

Lager kan hyras efter separat överenskommelse. För information om vad som gäller för just din fastighet, vänligen kontakta biträdande förvaltare.

Kontakt

Kundservice

Ann-Mari Boström, Lars Orrvik och Maria Johansson.

08-762 90 10 & 031-710 21 00

Skicka e-post