Säkerhet och entré


Väktare och väktarservice

Våra väktare går regelbundna ronder i våra fastigheter och kontrollerar att allt är som det ska. I Stockholm kan du dygnet runt, när som helst, ringa vår Väktarservice – vilket är en kostnadsfri service. Ring 08-762 99 99 för mer information.

Låsservice

Vi kan erbjuda dig som hyresgäst det mesta inom säkerhet. Våra samarbetspartners inom säkerhetsbranschen står redo att hjälpa till med saker som lås, larm, CCTV och passagesystem. För mer information vänligen kontakta vår kundservice.

Kom ihåg att som hyresgäst ansvarar man alltid själv för att låsa och larma sin lokal. Kontrollera med ert försäkringsbolag vilka säkerhetskrav som gäller.

Skalskydd

Majoriteten av våra fastigheter har ett genomarbetat skalskydd med elektroniskt inpasseringssystem. Detta är ett modernt alternativ till traditionella nycklar. Nyckelbrickan är gjord av miljövänlig plast PLA (Polylactic Acid) som framställs av förnybar råvara från majsstärkelse eller sockerrör. Till skillnad mot vanlig plast är PLA en biologisk nedbrytbar plast vilket är bra för naturen och våra kunder.

Entreskyltar

I samtliga entréer finns det skylttavlor där det är möjligt att synas med företagsnamn. I vissa entréer finns det även möjlighet att synas med logotyp på utsidan av fastigheten, vid exempelvis porttelefonen. Gör gärna beställning av logotyp i god tid genom att skicka e-post till kundservice@hufvudstaden.se då det ofta är långa leveranstider. Vill ni sätta upp en skylt vid er egen kontorsentré gör ni alltid det på plats som anvisats av Hufvudstaden. För mer information kontakta oss på kundservice.

Kontakt

Kundservice

Ann-Mari Boström, Lars Orrvik och Maria Johansson.

08-762 90 10 & 031-710 21 00

Skicka e-post