Linn Söderström, Biträdande varuhuschef NK

I slutet av februari 2023 började Linn Söderström som Biträdande varuhuschef på Nordiska Kompaniet Göteborg. Hör Linn berätta mer om sin nya roll.

 

En vanlig dag för Linn består främst av nära kontakt med varuhusets avdelningar och det administrativa som rör våra hyresgäster. Dessutom är hon involverad i den totala varuhusupplevelsen och planering av varuhusets utveckling. Allt för att skapa en inspirerande mötesplats för våra besökare.

Vad är det roligaste med jobbet, och vad gör du när du inte jobbar?
Det roligaste med jobbet är kombinationen av fastighetsförvaltning och retail. Det är den perfekta mixen.När jag inte jobbar, umgås jag helst med familj och vänner, tränar eller bara försöker njuta av livet så gott det går.

Hur hamnade du på NK?
Det kändes som ett tryggt val att söka sig till NK och Hufvudstaden. Det är ett stabilt företag och med starkt varumärke som man kan känna sig stolt att vara en del av.

Vad ser du för utmaningar/möjligheter i framtiden för branschen?
En ständig utmaning i vår bransch är att anpassa sig efter kundernas föränderliga behov och beteendemönster. Men det är precis det som gör denna bransch så kul att jobba med. Jag tror att vinnarna är de som har en stark grund att stå på, men som inte är rädda för att tänka nytt

”NK och Hufvudstaden är ett starkt varumärke som man kan känna sig stolt att vara en del av.”