Fastighetstekniker

Brinner du för att arbeta med och vidareutveckla tekniskt avancerade fastigheter? Vill du arbeta i en spännande miljö med liv och rörelse i ett av Stockholms mest värdefulla och välbesökta varuhus? Missa då inte den här chansen!

I denna rekrytering samarbetar vi med Fasticon. Läs mer om tjänsten samt ansök här, https://fasticon.recman.no/job.php?job_id=132032&path=api

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg samt profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 385 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om drygt 45 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 130 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.