Fastighetstekniker

Är du intresserad av att jobba för ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen? Som Fastighetstekniker hos oss får du jobba med kontors- och butikslokaler i Stockholms allra mest attraktiva lägen. Är du serviceinriktad och erfaren inom drift och teknik, då kan detta vara en tjänst för dig!

 

Vi söker en Fastighetstekniker till vår driftgrupp inom Affärsområde Stockholm. Avdelningen hanterar drift och underhåll av våra kontors- och butiksfastigheter i Stockholm city. Gruppen består av 15 personer, Fastighetstekniker respektive Tekniska förvaltare, vilka arbetar i fastigheterna kring Norrmalmstorg, Kungsgatan och Drottninggatan. Vårt huvudkontor finns i NK-huset. Din närmaste chef är Drift- och underhållschefen för avdelningen.

 

Ansvarsområden

I rollen som Fastighetstekniker ingår bland annat följande arbetsuppgifter: 

  • Felanmälan, åtgärd och återrapportering
  • Drift- och energioptimering av fastigheterna
  • Planering och genomförande av förebyggande och akuta underhållsarbeten
  • Reparationsbeställning samt bevakning och kontroll av entreprenörer och leverantörer
  • Delta vid ombyggnader och besiktningar
  • Kontakt med hyresgäster och entreprenörer
  • Systematiskt brandskyddsarbete - SBA
  • Systematiskt arbetsmiljöarbete - SAM

 

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren Fastighetstekniker med utbildning inom och erfarenhet av el, styr & regler, ventilation och kyla. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom drift samt bred teknisk kompetens. Du ska ha installationskunnande samt en förmåga att se helheten och sambanden mellan de olika tekniska installationerna i fastigheter. Vi ser gärna att du har arbetat som fastighetstekniker i kommersiella fastigheter.

Hufvudstadens hyresgäster förväntar sig högsta service och kvalitet vilket gör att det i tjänsten är viktigt att vara noggrann, serviceinriktad och tillmötesgående. Du är duktig på att hjälp andra och du anstränger dig för att leverera bra lösningar och service. Vi söker dig som är självgående, initiativtagande, ansvarsfull och en god lagspelare. Som person är du uppmärksam, lyhörd, ärlig, engagerad och trivs med att leverera högsta kvalitet i allt. 

 

Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta i en inspirerande omgivning med kompetenta och engagerade kollegor. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 391 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om cirka 48 mdkr. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Hufvudstaden är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen. Vi är långsiktiga fastighetsägare med stort fokus på service och kundrelationer samt hög kvalitet och hållbarhet i både förvaltning och utveckling av fastigheterna. I fastighetsverksamheten arbetar cirka 150 medarbetare. Bland koncernens varumärken finns Bibliotekstan, Cecil Coworking, Femman, Fredstan, Nordiska Kompaniet och Parkaden. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se