Receptionist

Brinner du för service? Har du erfarenhet av fastighetsbranschen? Då kan det här vara jobbet för dig!

 

Vår serviceavdelning består av fem personer som arbetar med internservice och kundservice. Vi söker nu en ny kollega till ett vårt team!    

 

Dina ansvarsområden

Som medarbetare på vår internservice ansvarar du för receptionens växel, besökare, de interna kontorsytorna, konferensavdelning och representationsavdelning samt brukarservice internt på vårt huvudkontor i Stockholm.

 

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

  • Ha huvudansvar för växeln
  • Ta emot och hantera inkommande telefonsamtal
  • Ta emot besökande
  • Utveckla rutiner inom reception och växel
  • Hantera inkommande frågor via e-post
  • Hantera lunchbeställningar
  • Vara kontaktperson mot kontorets leverantörer
  • Svara för konferensrummen, hålla ordning i och komplettera med material
  • Svara för interna kontorsytor

 

Du är

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av roller så som receptionist, konferensansvarig eller motsvarande. Du har minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service samt god erfarenhet av kundrelationer. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

 

Som person är du serviceinriktad, relationsskapande och utåtriktad och du har en god kundförståelse. Du gillar ordning och reda, är stresstålig och trivs bra när tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande – att hantera det oväntade ser du som en utmaning. Du har en styrka i samarbetet med andra människor och har lätt för att skapa goda relationer, såväl med gäster som med kollegor. Vidare är du flexibel, lyhörd och lösningsorienterad och har stor vana av att koordinera, planera och samordna aktiviteter. Du har även en god diplomatisk ådra och kan på ett professionellt sätt tolka och hantera olika situationer som uppkommer i det dagliga arbetet – alltid med högsta service i fokus.

 

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Våra medarbetare är vår tillgång, varför vi satsar på personalen i form av möjligheter till utbildning, friskvård mm. Du kommer att arbeta i en inspirerande miljö tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Verksamheten erbjuder en spännande mix av retail och fastigheter. Du sitter i helt nyrenoverade lokaler på vårt huvudkontor i NK-huset, Stockholm.

 

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande.

Ansökan

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg samt profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 387 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde på cirka 46 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen hade vid årsskiftet drygt 140 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Cecil Coworking, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.