Vik. Projektledare Marknad i Stockholm/Göteborg

Vår kollega kommer att vara föräldraledig, så nu söker vi dig som är en strukturerad och digital projektledare till ett spännande vikariat. Vill du var med i ett engagerat team och marknadsföra Hufvudstaden, våra övriga varumärken och handelsplatser samt bidra till kundupplevelsen hos våra hyresgäster?

Om rollen

Som projektledare kommer din roll att innefatta att leda, ansvara för, genomföra och följa upp löpande kommunikation, marknadsaktiviteter och kundevent mot b2b och b2c i Stockholm och Göteborg. Din roll är främst operativ, men du kommer även att delta i det strategiska arbetet.

Du kommer att ingå i det centrala marknadsteamet i Stockholm och arbeta nära kollegorna i båda städerna som intern support i marknadsföringsfrågor. Din uppgift är att bidra till att alla marknadsföringsåtgärder optimeras ur varumärkessynpunkt samt att de levereras med hög kvalitet och i enlighet med Hufvudstadens och respektive varumärkes profil och marknadsplan. 

Exempel på arbetsuppgifter

 • Planera och genomföra aktiviteter och kommunikation, så som nyhetsbrev, inbjudningar, kundevent, digital signage mm, mot befintliga hyresgäster hos Hufvudstaden
 • Projektleda och samarbeta med olika byråer inom content, webb, reklam, design osv.
 • Koordinera produktioner som t ex event, foto och film på plats
 • Löpande arbete med produktion av säljstöd, uppdateringar på webb samt i pressrum
 • Marknadsföring i digitala kanaler och sociala medier
 • Ansvara för ekonomi- och budgetuppföljning

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

 • Högskoleutbildning inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande
 • Minst fem års erfarenhet från integrerat arbete med marknadsföring och kommunikation
 • Utomordentliga skriv- och kommunikationsfärdigheter
 • Kunskaper inom Indesign, Canva eller liknande
 • Fördel om du har erfarenhet från Hubspot, Confetti och Episerver
 • Meriterande om du har erfarenhet från fastighetsbranschen och/eller retail

För att trivas i rollen krävs att du är en lagspelare som gillar att samarbeta i team. Vi är en liten marknadsavdelning som arbetar integrerat och hjälper varandra. Du har förmågan att lyssna in verksamhetens behov för att sedan omsätta detta till handling. Du har också en stilistisk förmåga och vana att formulera texter. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande, självgående och prestigelös. Du är en van projektledare som kan både leda, driva, gå i mål och följa upp.

Vikariatet är på heltid med tillträde i september och cirka ett år framåt. Placering är i Stockholm men tjänsten sträcker sig över både Stockholm och Göteborg varför regelbundna resor till Göteborg ingår i rollen. Du kommer att rapportera till Marknads- och kommunikationschefen i Stockholm och ingå i ett marknadsteam om sex personer.

Om du tror att du är rätt person för rollen, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, kontakta Louise Kihlberg, Chef marknad och kommunikation louise.kihlberg@hufvudstaden.se eller Maria Sjölund, HR, maria.sjolund@hufvudstaden.se

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 391 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om cirka 47 mdkr. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Hufvudstaden är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen. Vi är långsiktiga fastighetsägare med stort fokus på service och kundrelationer samt hög kvalitet och hållbarhet i både förvaltning och utveckling av fastigheterna. I fastighetsverksamheten arbetar cirka 160 medarbetare. Bland koncernens varumärken finns Bibliotekstan, Cecil Coworking, Femman, Fredstan, Nordiska Kompaniet och Parkaden. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se