Ansvarig Service & Kundupplevelse - Varuhus NK Stockholm

Är du van vid och drivs av att leverera premiumservice på högsta nivå? Vill du vara med och ta ett av landets starkaste varumärken NK in i framtiden? Då kan detta vara en tjänst för dig!  

 

Som Ansvarig Service och Kundupplevelse - Varuhus NK Stockholm ansvarar du för den övergripande konsumentupplevelsen i varuhuset i Stockholm. Du ingår i förvaltningsteamet för NK Stockholm och rapporterar till Varuhuschef NK Stockholm.

 

 

 Ansvarsområde

I tjänsten ingår ansvar för varuhusets Kundservice och Kundservice Online samt för övriga konsumentrelaterade frågor så som till exempel serviceutbud i varuhuset, presentkort, emballage, varuhusaktiviteter samt turismmottagande och tax free-hantering. Budgetansvar ingår i rollen. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

 

  • Arbeta strategiskt och operativt med serviceutveckling
  • Arbeta för ökad kundnöjdhet
  • Bidra till att skapa minnesvärda upplevelser för kund
  • Kvalitetssäkra serviceverksamheten
  • Följa upp kundundersökningar för kundserviceenheterna
  • Arbeta med navigering i varuhuset (analogt & digitalt)
  • Löpande hantera kundfrågor inklusive klagomål
  • Genomföra aktiveringar i varuhusets allmänna ytor i samarbete med andra funktioner
  • Arbeta med fakturering, administrativa rutiner och budget
  • Vara ambassadör för NK-andan ”leva varumärket”

 

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom service, till exempel Service Management eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet från detaljhandel, hotell eller annan servicenäring. Vidare har du god erfarenhet av att ha arbetat med premiumservice och att utveckla serviceprocesser samt att ha arbetat med servicesystem. Du har tidigare haft budgetansvar och vi vill också att du helst haft personalansvar eller annan ledarerfarenhet tidigare då rollen idag är operativt arbetsledande och på sikt också kan komma att innehålla personalansvar. Svenska och engelska flytande i tal och skrift är ett krav.

Som person är du social, drivande, strukturerad och ansvarstagande med en mycket god kommunikativ förmåga, hög servicekänsla och affärsmässighet. Du är öppen, prestigelös och förtroendeingivande och du drivs av att ge förstklassig och professionell service. Vidare har du en mycket god samarbetsförmåga, helhetssyn och ett gott omdöme. Du är en inspirerande och föredömlig ledare som naturligt får människor med dig. 

 

Vi erbjuder

Du kommer att få arbeta i en inspirerande omgivning med kompetenta och engagerade kollegor. Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor beläget i NK-huset i Stockholm. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Josef Sachs grundade Nordiska Kompaniet 1902 och hade redan då en tydlig ambition. Varuhuset NK skulle vara en kommersiell och kulturell teater – ett varuhus i världsklass. NK ska vara en scen för samtiden och erbjuda såväl svenska som utländska besökare den mest inspirerande miljön för shopping och upplevelser. Nordiska Kompaniet består av två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Varumärket NK samt varuhusbyggnaderna i Stockholm och Göteborg ägs av börsnoterade Hufvudstaden AB. Läs mer på www.nk.se och www.hufvudstaden.se