Hufvudstaden stolt silvermedaljör i EPRA

Utmärkelsen EPRA (European Public Real Estate Association) är ett internationellt pris som arbetar för att förbättra standarden och transparensen inom hållbarhetsrapportering. I år är Hufvudstaden vinnare av Silver Award.

Priset mäter hur väl vi står oss i EPRAs rekommendationer för hållbarhetsrapportering i fastighetsbranschen. Silver Award är något vi är extra glada över eftersom vi lägger stor vikt vid en hållbar verksamhet och att det är EPRA som tittat på oss och ger oss högsta betyg visar att vi sköter oss bra jämfört med andra fastighetsbolag.

- Vi är otroligt glada för den fina placeringen, säger Hållbarhetschef Karl Wall. Att vi tål att jämföras med internationella företag visar att vårt hårda arbete gett resultat. Nästa år siktar vi på att bli ännu bättre, säger Hållbarhetschef Karl Wall. 

Läs mer om vi arbetar med hållbarhet här.

Mer från Kunskap & inspiration

Återbruk i fokus när Hufvudstaden förnyade kontoret

Att renovera ett kontor kan vara ganska enkelt. Släng ut de gamla möblerna, ställ in helt nya och vips så är kontoret nytt och fräscht. Men det var...

Hufvudstadens vision för framtidens kontorsplatser

Cityläge och att vara en del av sammanhanget är en kortfattad beskrivning av Hufvudstadens vision i Göteborg. När kvarteret Johanna växer fram skap...