Kockarna som förändrade mat-sverige

Kockarna Leif Mannerström och Crister Svantesson introducerade det franska köket till mat-sverige när de öppnade restaurang Johanna. Nu pågår en förvandlingen av Kvarteret Johanna i Fredstan som kommer att utveckla livet i, på och mellan husen.

För 50 år sedan skrev Leif Mannerström och Crister Svantesson kulinarisk historia när de introducerade det första franska köket till Sverige genom sin restaurang Johanna. Nu utvecklar vi Kvarteret Johanna för att göteborgarna ska få ännu en chans till kulinariska upplevelser på samma plats.

Mer från Kunskap & inspiration

Originalporten sätts på plats

Nu går vi in i slutfasen av återuppbyggnaden av Vildmannen 7. Originalporten till fastigheten har monterats och är en viktig milstolpe för projektet.

Nu kommer Cecil Coworking till Göteborg

Med stor glädje välkomnar vi på Hufvudstaden både nya och befintliga hyresgäster till vår senaste satsning: Cecil Coworking i Göteborg. Konceptet...

Den nya fasaden växer fram i Kvarteret Johanna

Nu står den första delen av fasaden i Kvarteret Johanna klar. Den gröna tegelfasaden är en del av alla fasader vi kommer få se växa fram när det ny...