Skatt- familjerätt- och redovisningsbolaget Advice har sitt kontor i Bibliotekstan. De sitter högt upp i fastigheten och har fantastisk utsikt över stan.

I fastigheten Kvasten 2 på Norrlandsgatan 16 i Stockholm hittar vi grannarna advokatbyrån Osborne Clarke och skatt- familjerätt- och redovisningsbolaget Advice. Osborne Clarke har precis flyttat in i ett nyckelfärdigt REDO kontor medan Advice har suttit i sina lokaler i 25 år, men har nyligen renoverat sitt kontor. I två avsnitt sammanstrålar Mikael Nelson, delägare i Osborne Clarke och Åsa Carlsson, skattejurist på Advice för en klassisk husesyn i varandras lokaler.

 

 

Mer från Kunskap & inspiration

I den här kontorslokalen fick vi allt vi behövde och lite till

När Finance Recruitment letade nya lokaler i Stockholm city hade de specifika önskemål som passade just deras mötestäta verksamhet. Carl-Christian...

Hemma hos DLL

Kreativa rum och mindfulness kanske inte vanligtvis associeras med finansbranschen. När finansbolaget DLL flyttade från Birger Jarlsgatan till...

Ombyggnationen av Skären 9

I slutet av 2020 färdigställdes om- och påbyggnadsprojektet av Skären 9 där 2 våningsplan och totalt ca 3 100 kvm har tillkommit.