Hufvudstaden välkomnar Bengans

I början av september öppnar Bengans på Drottninggatan 54 i Fredstan, mitt i centrala Göteborg.I över 40 år har Bengans varit det naturliga valet för musik i Göteborg, göteborgarna har hittat sina skivor och konsertbiljetter där. I sortimentet idag...

I början av september öppnar Bengans på Drottninggatan 54 i Fredstan, mitt i centrala Göteborg.

I över 40 år har Bengans varit det naturliga valet för musik i Göteborg, göteborgarna har hittat sina skivor och konsertbiljetter där. I sortimentet idag finner man skivor, böcker, merchandise och biljetter.

Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Bengans till en av våra fastigheter i Fredstan. Bengans är sannolikt ett av Sveriges mest kända varumärken när det gäller skivförsäljning och öppningen är helt i linje med vår strategi för Fredstan - att skapa inspirerande shopping med en mix av svenska och internationella varumärken och därtill passande caféer och restauranger som gör området trivsamt och levande”, säger Fredrik Ottosson, Chef Affärsområde Göteborg, Hufvudstaden. 

Tillsammans med Göteborgs stad och övriga fastighetsägare arbetar Hufvudstaden aktivt med att utveckla kvarteren runt Fredsgatan, mellan Brunnsparken och Trädgårdsföreningen.

För mer information, vänligen kontakta:

Lisa Ander, Projektledare Marknad, Hufvudstaden.

Tfn: 031 - 710 21 32

E-post: lisa.ander@hufvudstaden.se 

Läs mer här: https://www.hufvudstaden.se/om-oss/press/pressmeddelanden/2018/hufvudstaden-valkomnar-bengans

Release