Dag Agård blir ny varuhuschef för NK Göteborg

Dag Agård kommer tillbaka till NK och rollen som varuhuschef i Göteborg.

Dag Agård har under de senaste fyra åren varit handelsstrateg hos fastighetsbolaget Wallenstam. Innan dess var han NK Göteborgs varuhuschef i 16 år. Dag börjar på NK Göteborg innan sommaren.

 - NK är ett helt unikt varumärke och att få chansen att än en gång få kliva in som NK Göteborgs varuhuschef är en otrolig möjlighet. Mycket kommer såklart att vara bekant när jag börjar, men för fyra år sedan fanns inte NK:s e-handel och inte heller dotterbolaget NK Retail. Det är två nya förutsättningar som jag är övertygad om kommer att göra arbetet ännu mer intressant. Tillsammans med varuhusets medarbetare vill jag bidra till att stärka kundernas upplevelse av NK säger, Dag Agård, tillträdande varuhuschef för NK Göteborg.

Läs mer på NK.se

Mer från Kunskap & inspiration

Hemma hos Cavendo

I Bibliotekstan i centrala Stockholm på Mäster Samuelsgatan 1 hittar du investmentbolaget Cavendo. Vi har pratat med Tove Ringmar, Office manager.

Flexibilitet nyckeln för ett modernt kontor

Att finansbolaget DLL flyttade in i sina lokaler vid pandemins utbrott, och direkt tvingades tänka om från grunden, har gjort dem extra snabbfotade...

Ombyggnationen av Skären 9

I slutet av 2020 färdigställdes om- och påbyggnadsprojektet av Skären 9 där 2 våningsplan och totalt ca 3 100 kvm har tillkommit.