Ett kontor att trivas på

I Bibliotekstan i centrala Stockholm på Mäster Samuelsgatan 1 hittar du investmentbolaget Cavendo. Vi har pratat med Tove Ringmar, Office manager.

Beskriv ert kontor, vad är det bästa med det?

Det har blivit så oerhört fint och trivsamt på kontoret allt från färgval och inredning till det centrala läget. Det kanske låter lite klyschigt med den är verkligen en fröjd att komma hit varje morgon, och det var även det som var tanken, att ha ett så trivsamt kontor så att folk verkligen vill komma hit!

Vilken känsla utstrålar kontoret och hur får det er att trivas?

Känslan är att det finns en tanke bakom varje detalj på hela kontoret, inget har lämnats åt slumpen. Lite svårt att beskriva men det är något med atmosfären i lokalen som gör det väldigt trivsamt att vara här. Det är även något många av våra gäster intygar. En del vill till och med ta av sig skorna när de kommer för att det är så fint.

Vad är det viktigaste för ett bra kontor enligt er?

Att kontoret uppfyller de krav och behov vi har så att vårt dagliga arbete kan fungera väl, men det ska även vara trevligt att stanna på kontoret och äta lunch eller ha en gemensam AW.

Hemma hos Cavendo.jpg

Mer från Kunskap & inspiration

Ny lokal gav rätt förutsättningar för Simon-Kucher

Vid Hötorget i centrala Stockholm, med tunnelbanan i samma hus, sitter sedan några månader tillbaka Simon-Kucher. Möjligheten att påverka både...

Ombyggnationen av Skären 9

I slutet av 2020 färdigställdes om- och påbyggnadsprojektet av Skären 9 där 2 våningsplan och totalt ca 3 100 kvm har tillkommit.

Fördelar med att jobba centralt

Ett kontor ovanför Femman i Nordstan erbjuder både stadens puls och valmöjligheten till lugn och ro i den stillsamma gröna innergården. Så beskrive...