Bibliotekstan

Här ligger butiker med de mest prestigefyllda internationella modevarumärkena och det bästa inom svenskt mode sida vid sida med de mest framträdande bolagen. Området erbjuder intressanta restauranger, caféer och barer i en härlig atmosfär. Med bästa tänkbara läge mitt i centrala Stockholm.
Kontor med bästa affärsläge i Bibliotekstan Stockholm.
"Här finns en koncentration av framgångsrika företag som gynnas av det attraktiva läget."

I Bibliotekstan finner du det bästa inom mode, skor, accessoarer och smycken – Chanel, Prada, Céline, Cartier, Ralph Lauren, Burberry, Louis Vuitton, Gucci, Hugo Boss, Michael Kors, Bottega Veneta och Patek Phillippe. Du finner också det populäraste inom skandinavisk mode och design: Acne, COS, Byredo, Axel Arigato, Rodebjer, Toteme, J.Lindeberg och många fler. Bibliotekstan är idag den självklara platsen när modeföretag väljer att öppna sina flaggskeppsbutiker och utvecklingen visar inga tecken på att stanna av.

Möjligheter till trivsamma affärsluncher

Företag med kontor i området har möjligheter till affärsluncher på serveringar som Misshumasshu, Eataly och Vau de ville. Här finns även restaurang Prinsen, som sedan i början av seklet är hyresgäster hos oss på Mäster Samuelsgatan. I området finns också femstjärniga Nobis Hotel som erbjuder yppersta klass och är ett populärt val bland affärsresenärer.

Stockholms finanscentrum

Höjer man blicken från gatuplanet finns i husen välrenommerade finans- och investmentbolag samt advokatbyråer som valt att ha sina kontor här, mycket på grund av potentialen för affärsutbyte.

Bibliotekstan och Norrmalmstorg har en koncentration av framgångsrika företag som gynnas av det attraktiva läget med närhet till kommunikationer. De har också fördelen att lättare kunna rekrytera de bästa medarbetarna.

Hufvudstaden ledande fastighetsägare

I området har Hufvudstaden 17 fastigheter och är därmed den ledande fastighetsägaren i området. Här finns moderna kontorslokaler i byggnader som i de allra flesta fall varit Hufvudstaden-fastigheter i 60, 70 år – och i några fall bortåt ett sekel.