Hufvudstaden välkomnar Aim’n till Bibliotekstan

  Den 25 augusti öppnar det svenska träningsvarumärket Aim’n en temporär butik om ca 120 kvm på Norrmalmstorg 1 i Bibliotekstan. Det blir varumärkets första fristående butik i Stockholm. Aim’n skapar tränings- och fritidskläder för kvinnor

Aim’n grundades 2013 av Tekla Acs och Helen Van och har snabbt blivit ett hyllat varumärke inom athleisure-genren. Deras ambition är att genom innovativ och multifunktionell design stärka kvinnor och få dem att nå deras fulla potential.

-          ”Vi är mycket glada över att få välkomna Aim’n till Bibliotekstan. Varumärket kompletterar befintligt utbud väl och stärker vårt erbjudande inom hälsa och träning samt bidrar till att stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats”, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

-          “Vi tror på att finnas där våra kunder finns, och det känns spännande att få öppna en pop-up butik i Stockholm i en inspirerande miljö som passar vårt varumärke perfekt”, säger Tekla Acs, co-founder och creative director, Aim’n.

 

Stockholm den 22 augusti 2022

HUFVUDSTADEN AB (publ)

Frågor hanteras av:

Emanuel Westin chef affärsutveckling butik eller Josefin Alteby projektledare marknad på Hufvudstaden. Tel: 08-762 90 00.

220822 Aimn_Hufvudstaden