Hufvudstaden välkomnar NORMAL

Hösten 2021 öppnar NORMAL en ny butik i Hufvudstadens fastighet på Klarabergsgatan 56 i Stockholm. Den nya butiken om drygt 500 kvm kommer erbjuda NORMAL’s fulla stortiment av produkter för hushållet inom hårvård, hudvård, smink, rengöring och snacks med mera.
Orgelpipan 7_print.jpg

NORMAL öppnade den första butiken i Silkeborg i Danmark 2013 och har sedan dess utökat sitt bestånd i de Nordiska grannländerna. Idag har NORMAL ca 265 butiker i 6 länder runt om i Europa.

Vi är mycket förväntansfulla över att få visa upp vår nya butik på Klarabergsgatan. Det är ett bra läge för oss som vi tror kommer attrahera många nya kunder”  säger Jan Nyberg, VD på NORMAL Sverige.

NORMAL’s nya etablering bidrar till att utveckla området kring Klarabergsgatan som en levande mötesplats för besökare i stockholms city.

Vi är glada över att NORMAL väljer Hufvudstadens fastighet för sin nya etablering. NORMAL’s nya butik blir ett välkommet tillskott i området kring Klarabergsgatan”, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Stockholm den 19 aug 2021

HUFVUDSTADEN AB (publ)

Emanuel Westin

Chef affärsutveckling butik

210819_Normal_ Hufvudstaden