Hufvudstaden välkomnar Godisbanken till Femman

Den 10 december öppnar Godisbanken butik i gallerian Femman i Nordstan. Öppningen sker på Femmans övre plan i en 211 kvadratmeter stor lokal.
17645_Femman_2_X6A9412.jpg

Godisbanken öppnade sin första butik i september i år och har satt hållbarhetsfrågorna som utgångspunkt för sin verksamhet. Deras butiker erbjuder ett stort utbud av svenskt lösgodis, men också ett brett urval av ekologiskt och rättvisemärkt godis. Hållbarhetstanken syns också på andra sätt där du som kund exempelvis kan välja självutcheckning och digitala kvitton.

- Vi är mycket glada att Godisbanken väljer Femman för sin första etablering i centrala Göteborg. Deras breda sortiment och hållbarhetsprofil passar in fint hos oss och blir ett bra komplement till befintligt utbud i Femman, säger Oscar Hägg, Chef förvaltning butik på Hufvudstaden i Göteborg.

Förutom ett genomtänkt och stort sortiment av godis för alla smakriktningar kommer kunderna att kunna köpa glass och kalla drycker på Godisbanken. Närmaste granne blir H&M och på övre plan finns även Gina Tricot, Blickpunkten, Skopunkten och Femmans välbesökta restaurangstråk.

Release