Hufvudstaden förädlar taket på NK Parkaden

I april 2021 öppnar NK:s padelsatsning, NK Padel & Social by Ascaro, på taket i Hufvudstadens fastighet NK Parkaden. Entreprenörerna bakom satsningen är Ascaro, ett nystartat premiummärke inom padelmode. Företaget är startat av modeprofilen Oscar Arrsjö och reklambyråentreprenören Christian Albinsson.
parkaden_768.png

Nordiska Kompaniet är inne i en dynamisk och expansiv period där man fortsätter stärka sin position som ett varuhus i världsklass genom att ständigt utveckla sitt erbjudande inom upplevelser och service.

– ”När vi nu går in i NK:s nya epok, efter de senaste årens stora satsningar, vill vi fortsätta nå nya höjder och bli en än mer upplevelserik scen. Vår vision är att NK ska vara en kulturell och kommersiell teater som hela tiden överraskar och bjuder på nya upplevelser där den senaste framtidssatsningen är att förädla och nyttja taket på NK Parkaden på Regeringsgatan”, säger Henrik Lilja, varuhuschef på Nordiska Kompaniet, Stockholm.

Hufvudstaden stärker i och med denna satsning ytterligare NK som en självklar shoppingdestination och mötesplats mitt i city.

Release