Hufvudstadens nya webbplats är nominerad i två kommunikations- och designtävlingar

Hufvudstadens nya webbplats, som lanserades under våren, har nominerats till slutomröstning i Svenska Designpriset 2019 samt är nominerade i Publishingpriset 2019.
Hufvudstaden-case.jpg

Hufvudstadens nya webbplats, som lanserades under våren, har nominerats till slutomröstning i Svenska Designpriset 2019 samt är nominerade i Publishingpriset 2019. 

Den nya webbplatsen är framtagen i samarbete med den digitala byrån Comprend och är både en inspirerande digital marknadsplats och en plattform för företagskommunikation. Blivande kunder kan enkelt hitta lediga lokaler och befintliga hyresgäster kan hitta inspiration till ett bättre arbetsliv. Det har varit viktigt att öka tillgängligheten och fokus har varit att förbättra användarupplevelsen för besökare.

-       Vi är mycket stolta och glada över att vår nylanserade webbplats blivit nominerad i både Svenska Designpriset och Publishingpriset, de mest prestigefulla priserna inom design och kommunikation. Vår nya webbplats presenterar vad bolaget står för; stabilitet, höga servicenivåer, utmärkt kvalitet och kunden i centrum, säger Louise Kihlberg, Marknads- och Kommunikationschef på Hufvudstaden.

Besök oss gärna på hufvudstaden.se 

 

Hufvudstaden:

Johanna Stenbeck (ansvarig digitala kanaler, redaktör)
Louise Kihlberg (marknads- och kommunikationschef)

Comprend:

Anna Bystedt (design, UX)
Sara Hernandez (strategi, skribent)
Johan Liw (strategi, UX)
Maria Sjögren (strategi, projektledare)

 

För mer information, vänligen kontakta:

Nina Hag, projektledare/PR Hufvudstaden
Tlf: 08-762 90 75
Epost: nina.hag@hufvudstaden.se