Hufvudstaden välkomnar Usupso till Femman

”Vi är mycket glada över att Usupso väljer Femman för sin första etablering i Göteborg. Deras lekfulla och inspirerande koncept kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare utveckla Femman som shoppingdestination och central...
17873_IMG_0687.jpg

I höst öppnar Usupso sin nya butik på övre plan i Femman – en av Göteborgs mest centrala handelsplatser i Nordstan. Butiken blir varumärkets första i Göteborg och kommer att erbjuda det senaste från Japan, med allt ifrån teknik och nallar till skönhetsprodukter och heminredning.

”Vi är mycket glada över att Usupso väljer Femman för sin första etablering i Göteborg. Deras lekfulla och inspirerande koncept kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare utveckla Femman som shoppingdestination och central mötesplats i Nordstan och Göteborg city”, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Femman har genomgått en omfattande renovering och är idag en mötesplats som erbjuder en helt ny interiör, öppna miljöer och en spännande blandning av butiker och restaurangkoncept. Under våren och sommaren har Femman haft flera spännande öppningar som Holland & Barrett, BAO Kitchen, Synsam, Intimissimi, Change Lingerie och Jerkstrands Bageri och Konditori. Efter sommaren kommer, förutom Usupso, även DINÉ Burgers att öppna i Femman. 

Release