Hufvudstaden välkomnar träningskonceptet Fightbox till Kungsgatan

Under våren 2020 öppnar Fightbox i Hufvudstadens fastighet på Kungsgatan i centrala Stockholm. Lokalen ligger vägg i vägg med Chimis nya flaggskeppsbutik men med entré från Brunnsgatan 5. Fightbox är ett modernt träningskoncept som kombinerar funktionell styrketräning med kampsportsinspirerad fysträning i discomiljö.
kungsgatan2.jpg

Med inspiration från de hetaste koncepten i New York och Los Angeles har Fightbox byggt upp sin framgångssaga under fyra år. Idag driver de verksamhet i Slussen och S:t Eriksplan. Fightbox har sedan lanseringen 2015 varit ett mycket populärt klasskoncept med klasser som Cirkelfys, WOD, Fightfys, Box N Burn och Thaiboxning.

" Vi är extremt glada över att få öppna på denna adress, under fyra år har vi väntat på den här möjligheten. Att få utveckla vår verksamhet med de förutsättningar den här lokalen ger oss är obeskrivligt motiverande. Vi kan knappt vänta på att få ge Stockholmarna den mest kompletta tränings-upplevelsen på marknaden". säger André Bånghäll, Marknadsansvarig, Fightbox AB.

I den nya enheten kommer Fightbox bredda konceptet ytterligare och erbjuda sina kunder större ytor och möjlighet till egenträning.

"Vi är mycket glada över att Fightbox väljer en av Hufvudstadens fastigheter på Kungsgatan för sin nästa etablering. Fightbox träningskoncept stärker vårt kunderbjudande och bidrar till att ytterligare utveckla Kungsgatan som central mötesplats mitt i city" säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Tillsammans med Stockholms stad och övriga fastighetsägare arbetar Hufvudstaden aktivt med att utveckla området kring Kungsgatan.

För mer information, vänligen kontakta:

Nina Hag, Projektledare Marknad & PR, Hufvudstaden.

Tfn: 08- 762 90 75

E-post: nina.hag@hufvudstaden.se

Louise Kihlberg, Marknads- och kommunikationschef, Hufvudstaden.

Tfn: 08-762 90 86

E-post: louise.kihlberg@hufvudstaden.se

Release