Hufvudstaden välkomnar nya restaurangkonceptet PAS D’ART till Bibliotekstan

Brasseriegruppen öppnar i slutet av november nya restaurangkonceptet PAS D’ART i anrika hörnlokaler på Biblioteksgatan 6 i Bibliotekstan.
Shoppingområdet Bibliotekstan i Stockholm city

PAS D’ART blir en lokal mötesplats med en global känsla där gästen kommer kunna avnjuta både frukost, lunch och middag, samt sluta upp för en drink i cocktailbaren. Fokus kommer ligga på kreativ och unik kokkonst med avstamp i det franska köket, tolkat i svenska råvaror med det bästa av vad den nuvarande säsongen har att erbjuda. Restaurangens nya utformning och inredning är signerad Martin Brudnizki. Martin står bakom klassiker som Flaggsviten på Grand Hôtel samt världskända Annabel’s och The Ivy Chelsea Garden i London.

”Det känns väldigt roligt att få presentera ett helt nytt bistronomiskt koncept på Stockholms krogscen. Etableringen av PAS D’ART blir ett viktigt inslag i vår strategi att utveckla Bibliotekstan till Stockholms självklara mötesplats. Bibliotekstan erbjuder det bästa inom svenskt och internationellt mode kombinerat med intressanta och levande restaurangupplevelser.”, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik, Hufvudstaden.


Etableringen av PAS D’ART är helt i linje med Hufvudstadens strategi att utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta mötesplats inom shopping, mode och matupplevelser.

För mer information, vänligen kontakta:

Nina Hag, Projektledare Marknad & PR, Hufvudstaden.
Tel: 08- 762 90 75 E-post: nina.hag@hufvudstaden.se

Louise Kihlberg, Marknads- och kommunikationschef, Hufvudstaden.
Tel: 08-762 90 86 E-post: louise.kihlberg@hufvudstaden.se

191028_PM_PasDart_Hufvudstaden.pdf