Hufvudstaden välkomnar IVYREVEL till Femman

I slutet av november öppnar trendiga Ivyrevel en pop-up butik på Femmans övre plan. Ivyrevel grundades av populära influencern Kenza Zouiten Subosic och erbjuder kläder, skor och accessoarer med hög modegrad.
Gallerian Femman i Göteborg city

Pop-upen i Femman är den första fysiska butiken i Göteborg och här planeras happenings i form av influencerträffar och events.
 

Vi är mycket glada över att Ivyrevel väljer Femman för sin första butik i Göteborg. Varumärket kompletterar befintliga utbud väl och kommer med sina trendiga kollektioner samt välbesökta events bidra till att ytterligare stärka Femman som central mötesplats och shoppingdestination mitt i Nordstan”, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik på Hufvudstaden.
 

Femman har genomgått en omfattande renovering och är idag en mötesplats som erbjuder en helt ny interiör, öppna miljöer och en spännande blandning av butiker och restaurangkoncept. Under året har Femman haft flera spännande öppningar så som Holland & Barrett, BAO Kitchen, Usupso, DINÈ Burgers, Synsam, Intimissimi, Change Lingerie och Jerkstrands Bageri och Konditori.

 

För mer information, vänligen kontakta:

Louise Kihlberg, Marknads- och kommunikationschef, Hufvudstaden.
Tlf: 08- 762 90 86 Epost: louise.kihlberg@hufvudstaden.se
Sanna Dahl, Projektledare Marknad, Hufvudstaden.
Tlf: 031- 710 21 33 Epost: sanna.dahl@hufvudstaden.se

Release