Hufvudstaden välkomnar Haga Schweizeri till Nordiska Kompaniet

Som ytterligare ett led i NK:s förnyelsearbete välkomnar vi nu det nya café- och restaurangkonceptet Haga Schweizeri som öppnar vid NK:s Ljusgård.

Från den 24 oktober kommer man kunna slå sig ner för en lunch, afternoon-tea, förfriskningar och njuta av hyllade klassiker i ny tappning.

Vi är oerhört glada över att kunna välkomna ett nytt café till NK:s Ljusgård. Tillsammans med Haga Schweizeri kommer vi kunna erbjuda våra kunder ytterligare en destination för mat- och dryck. Här kommer man ha möjligheten att slå sig ner och umgås över en god lunch, säger Andreas Edström, varuhuschef Nordiska Kompaniet.

Bakom Haga Schweizeri står Anna Cardelius och Oscar Målevik, utbildad bagare och konditor. För fem år sedan startade de Haga Tårtcompani och bageri och nu är det dags att ta steget in i Nordiska Kompaniets anrika Ljusgård.

Nordiska Kompaniet grundades 1902 och är ett av Sveriges starkaste varumärken. NK-varuhuset i Stockholm invigdes 1915 och Hufvudstaden har ägt fastigheten och varumärket Nordiska Kompaniet sedan 1998.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Kristina Westerlind, presskontakt, Nordiska Kompaniet. 
Tel. 070-182 90 99 Epost: press@nk.se

Louise Kihlberg,Marknads- och kommunikationschef, Hufvudstaden.
Tel: 08-762 90 86 Epost: louise.kihlberg@hufvudstaden.se

Release