Hufvudstaden välkomnar Axel Arigato till ny adress

Axel Arigato grundades 2014 av Max Svärdh och Albin Johansson. Varumärket erbjuder förutom exklusiva sneakers även dam- och herrkollektioner samt accessoarer. De säljs idag online och i den egna butiken i London samt på varuhusen Harrods och Le Bon...

Axel Arigato grundades 2014 av Max Svärdh och Albin Johansson. Varumärket erbjuder förutom exklusiva sneakers även dam- och herrkollektioner samt accessoarer. De säljs idag online och i den egna butiken i London samt på varuhusen Harrods och Le Bon Marché.

-        Vi är nöjda med att fortsätta vårt samarbete med Hufvudstaden och Bibliotekstan. Vår tidigare Pop-up på Norrmalmstorg fick grym respons och vi är glada att tillsammans ha hittat ett permanent läge i Bibliotekstan. Att ha rätt butik på rätt plats var nyckeln för oss. Likt vår tidigare Pop-up kommer vi att erbjuda ett unikt koncept för denna butik, där vi utöver sneakers, dam- och herrkollektioner och accessoarer kommer erbjuda ett program med events och händelser på veckobasis, säger Albin Johansson VD och medgrundare, Axel Arigato.

Etableringen av Axel Arigato är helt i linje med Hufvudstadens strategi att utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta mötesplats inom shopping, mode och matupplevelser.

-        Det är väldigt roligt att Axel Arigato väljer att utveckla sitt retailerbjudande i Bibliotekstan. Den nya permanenta konceptbutiken kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att ytterligare stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik, Hufvudstaden. 

För mer information, vänligen kontakta:

Nina Hag, Projektledare Marknad & PR, Hufvudstaden.

Tlf: 08- 762 90 75 Epost: nina.hag@Hufvudstaden.se

Louise Kihlberg, Marknads- och kommunikationschef, Hufvudstaden. Tlf: 08-762 90 86

Epost: louise.kihlberg@hufvudstaden.se  

Release