Synsam öppnar flaggskeppsbutik i Bibliotekstan

Under ett och samma tak kommer kunder att möta allt från ögonhälsa med ögonläkare, till specialavdelning för sportglasögon och inte minst det bredaste utbudet av solglasögon med världens ledande varumärken. "Denna flaggskepssbutik är den största...

Under ett och samma tak kommer kunder att möta allt från ögonhälsa med ögonläkare, till specialavdelning för sportglasögon och inte minst det bredaste utbudet av solglasögon med världens ledande varumärken.

"Denna flaggskepssbutik är den största satsningen i Synsams historia och vi har ambitionen att bygga det till den självklara destinationen för en heltäckande och unik kundupplevelse med allt kring glasögon, eye fashion och ögonhälsa."

, säger Håkan Lundstedt CEO för Synsam Group.

Etableringen av Synsams nya konceptbutik är helt i linje med Hufvudstadens strategi att utveckla området kring Biblioteksgatan till Skandinaviens främsta shoppingdestination.

"Hufvudstadens målsättning är att erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa affärslägena i centrala Stockholm och Göteborg. Vi är därför mycket glada över att Synsam har valt att etablera sig i Hufvudstadens fastighet i Bibliotekstan",säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

För mer information, vänligen kontakta:

Louise Kihlberg, Marknads- och kommunikationschef, Hufvudstaden.

Tlf: 08- 762 90 86 Epost:

louise.kihlberg@hufvudstaden.se

Josefin Alteby, Projektledare Marknad & PR, Hufvudstaden.

Tlf: 08- 762 90 76 Epost:

josefin.alteby@hufvudstaden.se

Release