Starbreeze Studios hyr av Hufvudstaden i Stockholm.

Hufvudstaden hyr ut totalt 1 239 kvm till Starbreeze Studios i NK-huset i Stockholm. Inflyttning planeras under tredje kvartalet 2015. I NK-huset finns totalt 11 000 kvm moderna kontorslokaler i högsta standard.”Vi är glada att Starbreeze Studios har...

Hufvudstaden hyr ut totalt 1 239 kvm till Starbreeze Studios i NK-huset i Stockholm. Inflyttning planeras under tredje kvartalet 2015. I NK-huset finns totalt 11 000 kvm moderna kontorslokaler i högsta standard.

”Vi är glada att Starbreeze Studios har valt att flytta till en av Hufvudstadens fastigheter. Särskilt roligt är det eftersom det är ett växande företag i en dynamisk bransch. Som kontorshyresgäst i NK-huset finns tillgång till ett brett serviceutbud i ett av Stockholms mest centrala lägen” säger Henrik Egnell, uthyrningschef på Hufvudstaden.

Starbreeze är en oberoende skapare, utgivare och distributör av högkvalitativa underhållningsprodukter. Deras senaste produkter inkluderar PAYDAY 2, det kritikerrosade äventyrsspelet Brothers - A Tale of Two Sons och det kommande OVERKILL’s The Walking Dead.

”Vi befinner oss i en tillväxtfas där vi behöver hitta ett kontor som matchar vår ambitionsnivå och krav på expansion för framtiden. Med de nya lokalerna i NK-huset får vi verkligen tillfälle att inrätta ett nytt safehouse för våra anställda ” säger Maeva Sponbergs, verksamhetschef på Starbreeze Studios.

Stockholm den 23 april 2015

HUFVUDSTADEN AB (publ)

Release