Är Cecil Coworking Sveriges snyggaste kontor?

Nu är vår egna coworkinganläggning - Cecil Coworking nominerat i tävlingen ”Sveriges snyggaste kontor”. Vi är mycket stolta över nomineringen eftersom stor omsorg har lagts på varenda detalj i utformningen av både design och service.

Cecil Coworking, vår första coworkinganläggning öppnade tidigare i år på Norrlandsgatan 10 i Stockholm. Här erbjuds ca 3200 kvm kontor med plats för 300 medlemmar. Medlemmarna sitter i en härlig miljö som tagits fram för att förmedla en känsla som på ett boutique-hotell. Ambitionen för Cecil Coworking är att skapa en mötesplats för framgångsrika företag där man kan växa, trivas och utveckla i sin verksamhet.

Nu är kontoret nominerat i tävlingen "Sveriges snyggaste kontor" med motiveringen:

Cecil startade med en vision om att skapa en coworkinganläggning som mer liknar en härlig hotellmiljö än en traditionell kontorsmiljö. På Cecil har stor omsorg lagts vid designen. Alla val av detaljer har varit viktiga för att det ska kännas inbjudande och avslappnat. Här finns noga utvald konst på väggarna, vackra, ergonomiska möbler, den senaste tekniken, en lyxig frukostbuffé varje morgon och personal med lång serviceerfarenhet från några av Stockholms bästa hotell.

Cecil är ett kontor med stor personlighet och värme, en plats där det är lätt att vara social och kreativ men också en plats där det finns utrymme för tyst fokusarbete.

Cecil_kontor.jpg

Cecil_kontor1.jpg

Mer från Kunskap & inspiration

Perfekt balans mellan professionellt och personligt

Att kliva in i Bridgepoints nyrenoverade lokaler på Mäster Samuelsgatan i Stockholm är lite som att komma hem till någon. Här känner både medarbeta...

Genuint hantverk lyfter Birger Jarlsgatan 15

För oss är det viktigt att bevara fastigheterna, samtidigt som vi moderniserar för framtiden.

Återbruk i fokus när Hufvudstaden förnyade kontoret

Att renovera ett kontor kan vara ganska enkelt. Släng ut de gamla möblerna, ställ in helt nya och vips så är kontoret nytt och fräscht. Men det var...