Hufvudstaden välkomnar Acne Studios tillfälliga pop-up till Bibliotekstan

Acne Studios öppnar under våren 2020 tillfälligt i en av Hufvudstadens fastigheter på Smålandsgatan 20 i Bibliotekstan.

Från och med april 2020 kommer deras nuvarande flaggskeppsbutik på Norrmalmstorg att genomgå en totalrenovering och nyöppning är planerad till hösten 2020. Lokalen innehar en yta på 290 kvm.

Acne Studios är ett Stockholmsbaserat modehus grundat 1996 och drivs under kreativ ledning av Jonny Johansson. Dam- och herrkollektionerna  består av ready-to-wear, denim, skor och accessoarer.

-        Vi är mycket glada över att Acne Studios väljer att fortsätta satsa på Bibliotekstan. Acne Studios är ett utav Sveriges starkaste modevarumärken och deras nya flaggskeppsbutik tillsammans med deras tillfälliga pop-up bidrar till att ytterligare stärka Bibliotekstan som central mötesplats och modedestination, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik, Hufvudstaden.

Den tillfälliga etableringen av Acne Studios bidrar till att fortsatt utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta mötesplats inom shopping, mode och matupplevelser.

Mer från Kunskap & inspiration

Trend i tiden – det färdiga kontoret

I en föränderlig värld är det av största vikt att vara anpassningsbar. Och ibland kan den yttersta formen av flexibilitet vara det som redan står...

Första parkett vid stadsomvandlingen

Gamla stan är Stockholms historiska och geografiska hjärta. Med sin unika atmosfär är stadsdelen en favorit hos både stockholmare och besökare. Här...

Ombyggnationen av Skären 9

I slutet av 2020 färdigställdes om- och påbyggnadsprojektet av Skären 9 där 2 våningsplan och totalt ca 3 100 kvm har tillkommit.