Fler elbilsladdare i Stockholm city

Hufvudstaden tredubblar utbudet av elbilsladdare i de egna publika garagen.

2018 blir det ännu enklare att ladda sin elbil eller laddhybrid i Stockholm city. I samarbete med Fortum Charge & Drive installerar Hufvudstaden nu 24 elbilsladdare i Continentalgaraget och ytterligare 20 elbilsladdare i Parkaden. Investeringen betyder att Hufvudstaden tredubblar utbudet av elbilsladdare i sina publika garage.

– Vi har sen tidigare laddstolpar för elbilar och laddhybrider i vårt parkeringshus Parkaden men har sett ett stort behov att öka antalet elbilsladdare då det varit hårt tryck på platserna, säger Karl-Johan Wall, hållbarhetschef på Hufvudstaden.

Installation av elbilsladdare är en del i Hufvudstadens långsiktiga hållbarhetsarbete. Vill du veta mer?

Här hittar du en längre intervju med Karl-Johan Wall.

Mer från Kunskap & inspiration

Goda grannar bidrar till Bibliotekstans gemyt

Advice har suttit på adressen sedan 1997, medan Osborne Clarke är nya i fastigheten på Norrlandsgatan 16, i Stockholm. Och där den förstnämnda har...

Biologisk mångfald

Som en del av Hufvudstadens hållbarhetsarbete har ängar och mindre ekosystem anlagts på tak och innergårdar till flera fastigheter.

Startskott för uppbyggnaden av Vildmannen 7

Nu har det första steget tagits för att återuppföra det unika huset i korsningen Biblioteksgatan och Jakobsbergsgatan efter den tragiska branden. E...