Återhämtningen är påbörjad

“Affärsidén ligger fast men verksamheten utvecklas kontinuerligt efter nya behov och beteenden.”

Anders Nygren Verkställande direktör

LÄS HELA VD-ordet


1915

Fastighetsbolaget
grundas

48,8mdkr

Marknadsvärde
fastigheter

29st

Hufvudstadens innehav
av fastigheter

LÄS HELA ÅRSREDOVISNINGEN PDF

Cecil Coworking

En plats där nya idéer föds

I början av året öppnade Cecil Coworking i Bibliotekstan. Anläggningen är cirka 3 000 kvm och har plats för cirka 300 medlemmar. Cecil erbjuder en stor andel egna kontor, men även stora möjligheter att nätverka i de gemensamma utrymmena – caféet, loungen, köken och den utsökta ljusgården som är hela lokalens hjärta.

Läs mer om Cecil Coworking

Hufvudstaden i siffror

Fastighetsbeståndets marknadsvärde

Förvaltningens resultat och omsättning 

*Fastighetsförvaltning före eliminering av koncerninterna hyresintäkter.

Hyresvakansgrad

Anställda 

Utdelning per aktie 

VÅR AFFÄR

VÅR AFFÄR

  • KONTOR
  • BUTIK
  • FASTIGHETSUTVECKLING

Kontor

Våra kontorshyresgäster består av företag som har behov av högkvalitativa och centrala kontorslokaler. Allt fler hyresgäster efterfrågar ökad flexibilitet och högre servicegrad. Hufvudstaden utökade under året kontorserbjudandet med vårt mest flexibla koncept Cecil Coworking. Utöver egna kontor erbjuder vi även nyckelfärdiga kontor i vårt koncept REDO där allt står klart för en snabb inflyttning.

VÅRT ERBJUDANDE

Butik

Butikshyresgästerna är både svenska och internationella företag som har höga krav på både butiksutformning och läge. Hyresgästerna representerar ofta mycket välkända varumärken som endast hittas på ett fåtal väl utvalda platser. I NK-varuhusen har utvecklingen av NK e-handel hög prioritet med fokus på ökat sortiment. Dotterbolaget NK Retail driver sedan början av 2021 cirka 25 procent av NK-avdelningarna.

VÅRA BUTIKSOMRÅDEN

Fastighetsutveckiling

Utvecklingsprojekten sker i nära samarbete med våra hyresgäster. Hållbarhet löper som en röd tråd i utvecklingsarbetet. Stor vikt läggs vid förbättrad miljöprestanda, högre teknisk standard samt effektiva och flexibla planlösningar.

VÅRA PROJEKT

Den här webbplatsen använder kakor för att erbjuda den bästa användarupplevelsen. Om du fortsätter utan att göra några ändringar godkänner du detta. Läs mer om kakor här