Års- och hållbarhetsredovisning 2023

KORT OM HUFVUDSTADEN

1915

Fastighetsbolaget
grundas

46,7mdkr

Marknadsvärde fastigheter

29st

Fastigheter

Gynnsam marknadsposition i tider av förändring

"För att öka kontorsnärvaron och attrahera de bästa medarbetarna har kontorets läge och utformning blivit allt viktigare. Den trenden gynnar våra centralt belägna fastigheter."

LÄS HELA VD-ORDET

Vildmannen 7

På ett av Stockholms mest centrala och attraktiva lägen, bakom en unik 120 år gammal stenfasad, har vi byggt upp en flexibel och toppmodern byggnad på 4 750 kvm. Här har vi på Hufvudstaden skapat ett unikt möte mellan det gamla och det nya. Kulturhistoria möter nutid.

Vildmannen 7

Hufvudstaden i siffror

Fastighetsbeståndets marknadsvärde

FASTIGHETSFörvaltningens bruttoresultat och nettoomsättning

*Fastighetsförvaltning inklusive koncerninterna hyresintäkter.

Hyresvakansgrad

Utdelning per aktie 

*Enligt styrelsens förslag.

MEDARBETARE

*Omräknat till heltidsanställda på årsbasis.

VÅR AFFÄR

VÅR AFFÄR

  • KONTOR
  • BUTIK
  • UTVECKLING

Kontor

Vi har lokaler i de mest attraktiva affärslägena. Som kund hos oss har du närhet till allt – kunder, partners, potentiella medarbetare och även oss, eftersom vi alltid finns på gångavstånd. I våra fastigheter erbjuder vi hållbara lokalanpassningar, kvalitet, långsiktighet och möjlighet att expandera.

VÅRT ERBJUDANDE

Butik

NK i Stockholm och Göteborg, Fredstan i Göteborg eller Bibliotekstan, Norrmalmstorg och Kungsgatan i Stockholm – våra butiksfastigheter ligger på några av Sveriges främsta och mest exklusiva butiksgator. Alla bjuder de in till en atmosfär utöver det vanliga.

VÅRA BUTIKSOMRÅDEN

Utveckling

Vi arbetar aktivt med att utveckla våra fastigheter och miljöerna omkring dem för att skapa levande marknadsplatser. Vi ser fortsatt en efterfrågan på moderna, flexibla och högkvalitativa kontor och butiker i attraktiva lägen.

VÅRA PROJEKT

Den här webbplatsen använder kakor för att erbjuda den bästa användarupplevelsen. Om du fortsätter utan att göra några ändringar godkänner du detta. Läs mer om kakor här