Vi erbjuder Stockholms bästa cityläge
i toppmoderna kontorslokaler.
Välkommen till Biblioteksgatan 9.

Unika kontor
i Bibliotekstan

På ett av Stockholms mest centrala och attraktiva lägen hittar du Vildmannen 7, ett unikt möte mellan det gamla och det nya där kulturhistoria möter nutiden. I korsningen mellan Biblioteksgatan och Jakobsbergsgatan, skapar vi på Hufvudstaden toppmoderna kontorslokaler med inredning och materialval av bästa möjliga kvalitét. Inflyttning sker under 2023.

Välkommen till Biblioteksgatan 9!

Adress

Biblioteksgatan 9


Kontor från

703 - 3500 kvm


Inflytt

Under 2023


Kulturhistoria
möter framtid

Vildmannen är ett unikt möte mellan det nya och det gamla. För fyra år sedan utbröt en stor brand i fastigheten, men tack vare att den 120 år gamla fasaden räddades behåller fastigheten sitt magnifika yttre. Den invändiga planlösningen får mer flexibla och effektiva kontorsytor, mer ljusinsläpp, en större innergård och en takterrass in mot gården. Följ återuppbyggnationen via utvecklingsprojektet Vildmannen 7.

Moderna och
flexibla arbetsplatser

Hos Hufvudstaden förvaltar och utvecklar vi våra fastigheter själva. Vi har en unik kunskap om våra hus och kan planera långsiktigt för att erbjuda moderna och effektiva lösningar med hög kvalitet. Vi utvecklar och anpassar efter dina behov, ständigt med omtanke om miljön och en hållbar stadsutveckling.

Stockholms bästa läge.

Stockholms bästa läge.

Stockholms bästa läge.

Stockholms bästa läge.

Stockholms bästa läge.

Stockholms bästa läge.

Från Vildmannen 7, mitt i Bibliotekstan, har ni nära till allt. Här finns några av Stockholms bästa restauranger – perfekta för affärsluncher och möten. I närheten finns ett oslagbart serviceutbud med allt du behöver för att underlätta vardagen. Det är dessutom nära till kommunikationer – bussar och tunnelbana är inte mer än en minut bort.

Tillsammans för hållbarhet

Som fastighetsbolag har vi på Hufvudstaden ett stort ansvar för att arbeta hållbart och bygga för framtiden. Tillsammans med våra hyresgäster väljer vi hållbara och energieffektiva lösningar vid ombyggnationer och i vardagen, allt för att ytterligare minska energianvändningen och belastningen på miljön. Tillsammans gör vi skillnad för en hållbar framtid.

Hyresgästen
i centrum

För oss på Hufvudstaden sätter vi dig som hyresgäst i centrum, bokstavligen. Vi har ett engagerat och långsiktigt samarbete med våra kunder, vi finns alltid nära inom gångavstånd och vår kundservice är tillgänglig dygnet runt. Som hyresgäst hos oss får du inte bara en kontaktperson, du får ett helt team. Tillsammans ser vi till att allt gällande fastigheten och din lokal fungerar precis som det ska och du kan fokusera på din verksamhet.

Vill du
veta mer?

Vi finns på uthyrning@hufvudstaden.se och 08 762 90 00 för att svara på dina frågor eller funderingar.

Fler lediga lokaler hos Hufvudstaden

Anne-Li Åldstedt , Uthyrningschef