Projektledare Marknad i Göteborg (vikariat)

Vill du jobba med marknadsföring och kommunikation med fokus på både retail- och b2b-kunden? Vår medarbetare i Göteborg går på föräldraledighet i juni och vi söker nu en erfaren, mångsidig och idérik projektledare som kan börja hos oss under våren.

 

Ansvarsområden

I rollen ansvarar du för det löpande arbetet med Hufvudstadens kommunikationskanaler i Göteborg. Du är huvudansvarig för genomförande av marknadsföring och för att ta fram marknads- och aktivitetsplan samt budget för gallerian Femman i Nordstan. Du ingår i marknadsgruppen för Fredstan samt fungerar som intern support i marknadsföringsfrågor generellt.

 

I dina arbetsuppgifter ingår att:

  • Ta fram och ansvara för Femmans marknadsplan, löpande aktivitets- och contentplaner
  • Initiera och projektleda marknadsaktiviteter i Femman och Fredstan
  • Initiera och projektleda b2b-aktiviteter och kommunikation mot befintliga och potentiella kontorshyresgäster hos Hufvudstaden
  • Vara operativt delaktig vid större event och utvecklingsprojekt
  • Utveckla och driva marknadsföring i digitala kanaler, sociala medier och influencer marketing  
  • Ha löpande kommunikation med hyresgäster/etableringschefer rörande marknadsföring och kommunikation
  • Ansvara för ekonomi- och budgetuppföljning av Femmans och Fredstans marknadsföring

 

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk utbildning eller motsvarande och minst fem års erfarenhet från marknadsavdelning, PR- eller reklambyrå.

 

Du har en digital profil med kompetens i Photoshop, inDesign och Office-paketet - då framförallt Word och PowerPoint.

 

Du en van beställare av reklam, media och content från olika byråer samt en van användare och mediaköpare i sociala medier som Instagram, Facebook och Tiktok.

 

Vidare har du operativ erfarenhet av att arbeta med digitala nyhetsbrev och digital signage.

 

Du har stilistisk förmåga och vana att formulera texter på både svenska och engelska.

 

Vi vill gärna att du har god lokal förankring i Göteborg.

 

Vi söker en mångsidig och idérik marknadsförare och kommunikatör, som kan jobba flexibelt och framåtriktat med både planering och genomförande. Som person är du strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du är idé- och initiativrik samtidigt som du är resultat- och målinriktad. Du gillar att arbeta i team och är lyhörd, flexibel och prestigelös. Ett intresse för mode och retail är en självklarhet.

 

Då projektledarrollen ensam representerar marknad i Göteborg så krävs det att man är prestigelös och kan vara delaktig i alla moment, men också har förmåga att leda extra resurser vid perioder med hög belastning. Som Projektledare Marknad samarbetar du nära övriga marknadsavdelningen i Stockholm. 

 

Vi erbjuder

Vi tror på att medarbetare som mår bra, trivs och har möjligheten att utvecklas presterar som allra bäst. Hållbara medarbetare är en viktig del av ett hållbart företag. Vårt mål är att du som anställd ska ha balans i livet, känna trygghet och må bra. Våra förmåner bidrar till att stödja detta mål.

 

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid under cirka 1 år, med start under maj-juni 2021. Tjänsten är placerad i Göteborg och du rapporterar till Marknads- och kommunikationschef i Stockholm.

 

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten kontakta Louise Kihlberg, Marknads- och kommunikationschef, louise.kihlberg@hufvudstaden.se

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg, två fastigheter i Nordstan i Göteborg samt profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 385 000 kvm uthyrbar yta, varav drygt 105 500 kvm i Göteborg, med ett marknadsvärde om drygt 46 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har drygt 140 anställda, varav drygt 25 medarbetare är placerade i Göteborg. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Cecil Coworking, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.