Lounge manager

Vill du arbeta i Stockholms mest anrika affärskvarter? Är du van vid, och gillar, att ge förstklassig och professionell service i en varierad roll med största vikt på mat, dryck, hälsa och event? Har du drömt om att få göra det i en helt nybyggd coworkinganläggning? Då kan detta vara drömjobbet för just dig. Välkommen till Cecil Coworking!

Cecil Coworking är Hufvudstadens första egna satsning på coworking. Det kommer att vara en premiumanläggning som levererar förstklassig service och ett professionellt nätverk, vilket ger medlemmarna de bästa förutsättningarna för att bli framgångsrika i sina affärer. Cecil vänder sig till företag som vill ha en väldesignad arbetsplats i ett attraktivt cityläge. En flexibel kontorslösning med personlig service där produktivitet och samarbete stimuleras. Invigning av anläggningen är planerad till februari 2021.

Vi söker nu fler medarbetare till Cecil Coworking

Lounge manager

Ansvarsområden

Var med att skapa en bekymmersfri vardag för våra medlemmar genom att utveckla, driva och servera Cecils mat- och dryckeskoncept samt planera och genomföra Cecils medlemsevent och aktiviteter.

Som Lounge manager på Cecil Coworking har du möjlighet att vara med och öppna vår första anläggning på Norrlandsgatan 10, mitt i Stockholms city.

Du bidrar till att anläggningen upplevs som en dynamisk mötesplats som tillhandahåller hög, professionell service med ett noga utvalt produktutbud. Du är med och skapar trivsel för Cecils medlemmar och du bidrar till att teamet levererar en upplevelse utöver det vanliga. Du serverar våra medlemmar frukost, lunch och fika och ser till att detta görs med hög kvalitet. Du planerar samt genomför medlemsaktiviteter som ofta går i hälsans och välmåendes tecken. En viktig arbetsuppgift är att upprätthålla goda relationer med Cecils medlemmar, vara lyhörd för deras intressen och önskemål och bidra till att skapa en unik känsla av gemenskap.

Du samarbetar tätt med Community manager/Platsansvarig för Cecil Coworking, vilken har en arbetsledande roll, och du rapporterar till chefen för Cecil Coworking, vilken är din närmaste chef.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  • Vara med och utveckla Cecils mat- och dryckeserbjudande
  • Servera medlemmarna frukost, lunch och fikaupplevelser utöver det vanliga
  • Erbjuda medlemmarna kaffe, dryck samt enklare snacks och rätter via barförsäljning
  • Hålla ordning i bar samt lounger, medlemskök och gemensamma ytor
  • Utforma samt genomföra medlemsaktiviteter och event på Cecil
  • Upparbeta och förvalta kontakter och samarbeten med närliggande restauranger och samarbetspartners
  • Kommunicera event och händelser på Cecil digitalt
  • Skapa en inspirerande atmosfär där medlemmarna trivs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering på Norrlandsgatan 10. Tillträde i januari 2021.

Personliga egenskaper

Till denna roll söker vi en person som brinner för att skapa en mötesplats med förstklassig service. Du är trygg, lyhörd, förtroendeingivande och en god människokännare med hög social kompetens. Du är självgående, utåtriktad, initiativrik och lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös, stresstålig, strukturerad och gillar ordning och reda. Du är en positiv lagspelare som sätter helheten i fokus. Du är nyfiken på nya trender och självklart har du ett genuint intresse för det senaste inom mat och dryck, hälsa, design och upplevelser. Du agerar alltid affärsmässigt och du drivs av Hufvudstadens kärnvärden som är kvalitet, ärlighet, lyhördhet och engagemang.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som har eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, event, restaurang, service eller liknande. Du har minst 3 års erfarenhet från liknande roller inom exempelvis Coworking, hotell, konferens, restaurang, event, service eller motsvarande branscher. Om du har utbildningar så som sommelier och/eller barista är detta meriterande. Erfarenhet av sociala medier och marknadsföring är också meriterande. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt, urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Om oss

Hufvudstaden befinner sig i en spännande fas med stort fokus på utveckling. Som ett led i att skapa de attraktivaste mötesplatserna i city vill vi nu utveckla ett dynamiskt och personligt Coworking-koncept med trivsel, upplevelse och service i fokus – Cecil Coworking. Cecil Coworking blir därmed ett nytt dotterbolag till fastighetsbolaget Hufvudstaden AB, vilka även äger fastigheten för anläggningen på Norrlandsgatan 10.

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg samt profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 385 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om drygt 46 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 140 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Cecil Coworking, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.