Köksansvarig

Vill du arbeta i Stockholms mest anrika affärskvarter? Är du van vid, och gillar, att ge förstklassig och professionell service? Älskar du även att jobba med mat? Nu har du chansen att jobba med Cecil Coworkings matkoncept med fokus på kvalitet, hälsa och välmående. Välkommen till Cecil Coworking!

Cecil Coworking är Hufvudstadens första egna satsning på coworking. Det kommer att vara en premiumanläggning som levererar förstklassig service och ett professionellt nätverk, vilket ger medlemmarna de bästa förutsättningarna för att bli framgångsrika i sina affärer. Cecil vänder sig till företag som vill ha en väldesignad arbetsplats i ett attraktivt cityläge. En flexibel kontorslösning med personlig service där produktivitet och samarbete stimuleras. Invigning av anläggningen är planerad till februari 2021.

Vi söker nu fler medarbetare till Cecil Coworking

Köksansvarig
Ansvarsområden

Var med att skapa en bekymmersfri vardag för våra medlemmar genom att planera och erbjuda ett inspirerande matutbud.

Som köksansvarig på Cecil Coworking har du möjlighet att vara med och öppna vår första anläggning på Norrlandsgatan 10, mitt i Stockholms city.

Du tillagar spännande smårätter och bakverk för att förgylla våra medlemmars vardag. Du ansvarar för planering, inköp och tillagning av frukost, enklare lunchrätter samt fika. Du är även ansvarig för uppläggning och presentation av förbeställd mat.

Du ingår i serviceteamet för Cecil vilket gör att arbetsuppgifterna varieras. Du samarbetar tätt med Community manager/Platsansvarig för Cecil Coworking, vilken har en arbetsledande roll, och du rapporterar till chefen för Cecil Coworking, vilken är din närmaste chef.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  • Vara med att utveckla Cecils matutbud
  • Förbereda, tillaga och lägga upp enklare rätter och bakverk till medlemmarnas frukost, möten, lunch och fika
  • Ansvara för disk, medlemsköken, köksutrymmen, köksutrustning samt glas och porslin
  • Planera och hantera inköp av mat och dryck
  • Vara en del av att skapa en inspirerande atmosfär där medlemmarna trivs

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering på Norrlandsgatan 10. Tillträde i januari 2021.

Personliga egenskaper

Till denna roll söker vi en person som älskar mat. Du brinner för hälsosam och hållbar mat men uppskattar även livets goda.
Du trivs i köket och tycker om att leverera hög kvalitet. Det är viktigt för dig att det estetiska får ta plats men utan att göra avkall på smaken. Du drivs av att utmana dig själv och därmed utveckla Cecils matutbud. Du är lyhörd för vad Cecils medlemmar efterfrågar och trivs med att möta nya människor.

Du är självgående, utåtriktad, initiativrik och lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös, stresstålig, strukturerad och gillar ordning och reda. Du är en positiv lagspelare som drivs av att ge hög service och underlätta andras vardag. Du är nyfiken på nya trender och självklart har du ett genuint intresse för det senaste inom mat och hälsa. Du agerar alltid affärsmässigt och du drivs av Hufvudstadens kärnvärden som är kvalitet, ärlighet, lyhördhet och engagemang.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som har utbildning inom restaurang, mat och dryck, service eller liknande. Om du har utbildningar såsom kallskänka eller konditor är detta meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande roll tidigare. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Om oss

Hufvudstaden befinner sig i en spännande fas med stort fokus på utveckling. Som ett led i att skapa de attraktivaste mötesplatserna i city vill vi nu utveckla ett dynamiskt och personligt Coworking-koncept med trivsel, upplevelse och service i fokus – Cecil Coworking. Cecil Coworking blir därmed ett nytt dotterbolag till fastighetsbolaget Hufvudstaden AB, vilka även äger fastigheten för anläggningen på Norrlandsgatan 10.

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg samt profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 385 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om drygt 46 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 140 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Cecil Coworking, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.