Junior Service Host

Vill du arbeta i Stockholms mest anrika affärskvarter? Är du van vid, och gillar, att ge förstklassig och professionell service i en varierad roll med största vikt på att underlätta våra medlemmars arbetsvardag? Har du drömt om att få göra det i en helt nybyggd coworkinganläggning? Då kan detta vara drömjobbet för just dig. Välkommen till Cecil!

Cecil Coworking är Hufvudstadens första egna satsning på coworking. Det är en premiumanläggning som levererar förstklassig service och ett professionellt nätverk, vilket ger medlemmarna de bästa förutsättningarna för att bli framgångsrika i sina affärer. Cecil vänder sig till företag som vill ha en väldesignad arbetsplats i ett attraktivt cityläge. En flexibel kontorslösning med personlig service där produktivitet och samarbete stimuleras. Anläggningen invigdes i februari 2021. Vi söker nu fler medarbetare till Cecil.

Junior Service Host


Tjänsten
Var med att skapa en bekymmersfri vardag för våra medlemmar genom att vara spindeln i nätet och den som hjälper våra medlemmar med såväl stort som smått – allt för att medlemmarna ska kunna fokusera på det de är bäst på. Som Junior Service Host på Cecil Coworking har du möjlighet att vara med i uppstarten av vår första anläggning på Norrlandsgatan 10, mitt i Stockholms city.

Du bidrar till att anläggningen upplevs som en dynamisk mötesplats vilken tillhandahåller hög, professionell service med ett noga utvalt produktutbud. Du är med och skapar trivsel för Cecils medlemmar och du bidrar till att teamet levererar en upplevelse utöver det vanliga. Du är den första som möter upp våra medlemmar och gäster i receptionen, detta med ett brett leende och med inställningen att vara behjälplig i stort som smått. Med ett öga för detaljer gör du att upplevelsen på Cecil känns kvalitativ och förstklassig. En viktig arbetsuppgift är att upprätthålla goda relationer med Cecils medlemmar och bidra till att skapa en unik känsla av gemenskap samt lyhördhet kring deras intressen och önskemål.

Du samarbetar tätt med Community manager/Platsansvarig för Cecil Coworking och du rapporterar till chefen för Cecil Coworking, vilken är din närmaste chef.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

 • Bemanna receptionen enligt schema
 • Alltid vara på språng och beredd att hjälpa våra medlemmar med stort som smått
 • Förbereda och serva externa och interna konferenser med mat, dryck och teknik.
 • Svara på Cecils inkommande email och telefonsamtal
 • Erbjuda medlemmar och externa gäster kaffe, dryck samt enklare snacks och
  rätter via barförsäljning
 • Duka upp och av dagens frukost i vår bistro
 • Ta emot och koordinera dagens lunchbeställningar
 • Bistå medlemmar med hjälp kring datorer, utskrifter och AV-teknik
 • Löpande under dagen arbeta i Nexudus, vårt affärssystem, med felrapporteringar, meddelanden, uppläggningar av nya medlemmar samt debiteringar av dagens försäljning
 • Välkomna nya medlemmar, nyckelutlämning och visningar av lokalerna
 • Hålla ordning i reception, lounger, gemensamma ytor samt medlemskök, plocka disk och tömma diskmaskiner etc.
 • Skapa en inspirerande och välkomnande atmosfär där medlemmarna trivs
 • Anpassa möbleringen och iordningställa lokalerna efter evenemang och behov

Vem är du?
Vi letar efter dig som har eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi, event, reception, service eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande roller inom exempelvis Coworking, hotell, konferens, restaurang, event, service eller motsvarande branscher. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Till denna roll söker vi en person som brinner för att skapa en mötesplats med förstklassig service. Du är trygg, lyhörd, förtroendeingivande och en god människokännare med hög social kompetens. Du är självgående, utåtriktad, initiativrik och lösningsorienterad. Vidare är du prestigelös, stresstålig, strukturerad samt gillar ordning och reda. Du är en positiv lagspelare som sätter helheten i fokus. Du är nyfiken på nya trender och har ett genuint intresse för det senaste inom mode, mat, hälsa och design. Du agerar alltid affärsmässigt och du drivs av Hufvudstadens kärnvärden som är kvalitet, ärlighet, lyhördhet och engagemang.

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med placering på Norrlandsgatan 10. Tillträde 1 juli 2021, då du börjar med att under sommaren förstärka Cecils team under semesterperioden.

Om oss
Hufvudstaden befinner sig i en spännande fas med stort fokus på utveckling. Som ett led i att skapa de attraktivaste mötesplatserna i city vill vi nu utveckla ett dynamiskt och personligt Coworking-koncept med trivsel, upplevelse och service i fokus – Cecil Coworking. Cecil Coworking blir därmed ett nytt dotterbolag till fastighetsbolaget Hufvudstaden AB, vilka även äger fastigheten för anläggningen på Norrlandsgatan 10.

I över hundra år har vi på Hufvudstaden hjälpt bolag att hitta skräddarsydda kontors- och butikslokaler på några av Stockholms och Göteborgs mest eftertraktade adresser. Med stort hjärta, hög servicenivå och viljan att både tänka nytt och hållbart har vi tillsammans med våra medarbetare skapat ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi har branschens nöjdaste kunder* och vi tror på att medarbetare som mår bra och har möjligheten att utvecklas presterar som allra bäst. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Cecil Coworking, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden. Välkommen till Hufvudstaden, www.hufvudstaden.se.