IT-specialist inom e-handel och retail

Vill du ha en betydelsefull roll i NK:s digitala utveckling? Är du kunnig inom IT och trivs med att ge support? Vill du vara med och ta ett av Sveriges mest kända varumärken in i framtiden? Då kan detta vara en roll för dig!

 

Nordiska Kompaniet söker

IT-specialist inom e-handel och retail

 

Som IT-specialist för NK e-handel och retail är du lösningsorienterad och serviceminded. Du gillar att ta dig an nya uppgifter och du kommer att få chansen att jobba såväl med mjukvara som med hårdvara. Du tillhör avdelningen Digital Utveckling & e-Handel och rapporterar till IT-ansvarig för NK.

 

Ansvarsområden

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 

  • Delta i projektarbete av framtida IT-lösningar för NK
  • IT-support och administration gentemot slutanvändare i diverse IT-system
  • Test av nya releaser
  • Support av IT-utrustning inom NK och e-handel så som kassa, handscanners, kvittoskrivare, etikettskrivare, betalterminaler och digitala skärmar
  • Övervakning och felundersökning av transaktioner, orders samt batchjob inom D365
  • Förvalta IT-lösningar utifrån verksamhetens krav och behov
  • Dokumentera, utveckla samt förbättra rutiner och processer

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom data/IT samt minst två års tidigare arbetslivserfarenhet inom data/IT-support. Du har breda kunskaper inom IT, främst inom nätverk och PC. Rollen kräver grundläggande nätverkskunskap av switchar och routers och det är meriterande om du har kunskap inom D365, Windows, EPI och POS. Du talar och skriver flytande svenska samt har mycket goda kunskaper i engelska.

Som person är du teknikintresserad, en problemlösare och du gillar att leverera service med hög kvalitet. Vidare har du en god förmåga att arbeta välorganiserat, strukturerat och självständigt.  

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid under 1 år, med placering på vårt kontor beläget i NK-huset i Stockholm.  Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Josef Sachs grundade Nordiska Kompaniet 1902 och hade redan då en tydlig ambition. Varuhuset NK skulle vara en kommersiell och kulturell teater – ett varuhus i världsklass. Måhända är det storslagna ord, men de genomsyrar fortfarande allt NK gör. NK ska vara en scen för samtiden och erbjuda såväl svenska som utländska besökare den mest inspirerande miljön för shopping och upplevelser.Nordiska Kompaniet består av två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. Varumärket NK samt varuhusbyggnaderna i Stockholm och Göteborg ägs av börsnoterade Hufvudstaden AB. Läs mer på www.nk.se och www.hufvudstaden.se